изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:16 EEST
ПОЧИНА Д-Р ЕВГЕНИЯ ГЕОРГИЕВА    
Общество След тежко боледуване днес почина д-р Евгения Георгиева – дългогодишен директор на Дома за медико-социални грижи, бивш зам.-областен управител и зам.-председател на ОС на БЧК.

Поклонението пред тленните останки на д-р Георгиева ще бъде от 12.00 до 14.00 ч. утре /28.11.2013/ в ритуалната зала на фирма "Харон" на Гробищния парк в Добрич.

Поклон!


************************
ПОКЛОН

Отиде си един уважаван ръководител, много обичан, широко скроен човек и прекрасен приятел с неподражаемо чувство за хумор ...

            Д-р Евгения Георгиева, заместник областен управител на област Добрич 2005г.-2008г.

            С непрежалимата загуба на д-р Евгения Георгиева, нашият град и област Добрич загубиха една светла и достойна личност, лекар педиатър, активен общественик, изключително добър и стилен човек...

            За екипа на Областна администрация, д-р Георгиева остави незаличима диря върху собствения ни емоционален свят като уважаван ръководител, много обичан, широко скроен човек и прекрасен приятел с неподражаемо чувство за хумор.

            Ще я запомним с нейната всеотдайност, ерудиция, професионализъм. С нейната енергичност, прям характер и заразителен смях. С вярата й, че всичко добро може да бъде осъществено. Ще ни липсва човешкият й чар, честност, справедливост и вяра в доброто. Отиде си един фин и благороден човек…

            Всъщност, иска ни се да вярваме, че тя отиде на едно по- светло и хубаво място, където ще продължи да раздава щедрото си сърце и ще ни подкрепя.

            Областният управител на област Добрич Недко Марчев и целият екип на Областна администрация Добрич поднасят своите най- искрени съболезнования на семейството на д-р Евгения Георгиева, на всички роднини, приятели и близки!

            ПОКЛОН! ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА Й ПАМЕТ!

************


IN MEMORIAM

С дълбока скръб Лайънс клуб Добрич се разделя с д-р Евгения Георгиева!

Като член на благотворителната организация, д-р Георгиева беше инициатор и главен двигател на проекта „Майките на Лайънс”, чрез който десетки изоставени деца бяха социализирани и намериха свои семейства. Сега осиротяват нейните три деца... Осиротяваме и всички приятели, за които слънчевата й душа и безкрайна доброта ужасно ще липсват!

Обичаме те, Жени! Оставаш в нас завинаги!

 Поклон пред светлата й памет!

Лайънс клуб Добрич


 


Сходни връзки

ПОЧИНА Д-Р ЕВГЕНИЯ ГЕОРГИЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди