изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:53 EEST
МАНОЛЕВ В ГРУПАТА НА ПСВ ЗА МАЧА С ЛУДОГОРЕЦ    
СпортБългарският национал Станислав Манолев изненадващо бе включен в групата ПСВ Айндховен за днешния мач на холандския гранд от груповата фаза на Лига Европа с българския шампион Лудогорец. Тимът от Разград вече си осигури място във фазата на директните елиминации, но ПСВ Айндховен все още не си е гарантирал мястото на 1/16-финалите.

Капитанът на ПСВ Стейн Схаарс призна, че отборът се намира в сериозна криза в момента. Холандците нямат победа в последните си пет мача в шампионата и паднаха на осмо място в класирането след най-лошата си серия в Ередивизие от 29 години насам. Единственият успех на възпитаниците на Филип Коку в последните осем официални срещи след 6 октомври е срещу аутсайдера в група "Б" на Лига Европа Динамо (Загреб) с 2:0 като домакини. "Разбира се, че сме в криза. Ако това не е криза, не знам какво друго може да бъде", заяви Схаарс.

Мачът ще е на Националния стадион "Васил Левски" от 22.05 часа, а цените на билетите са, както следва: Сектор "В" - 10 лева, Сектор "А" - 15 лева и 25 лева. За двубоя с холандците ще се продават билети и в Пловдив, Варна и Бургас. В тези градове талони може да бъдат закупени от магазините на "Germanos" и Оffice 1 Superstore. Клубът напомня, че 20 процента от приходите от продадените билети за домакинските мачове на тима в Лига Европа ще бъдат дарени за оборудване на клиниката по неонатология в МБАЛ "Надежда" в град София.

 


Сходни връзки

МАНОЛЕВ В ГРУПАТА НА ПСВ ЗА МАЧА С ЛУДОГОРЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди