изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:19 EEST
МГЕРБ организира първа Политическа академия в Добрич    
Политика Добрич. Младежката организация на ГЕРБ-Добрич организират първата политическа академия за североизточна България, съобщиха от пресцентъра на партията в Добрич. Събитието ще се проведе във Висше училище „Международен колеж – Добрич” на 30-ти ноември и 1-ви декември в зала 203, а началния час е 13.00 ч.

В град Добрич младежи от Силистра, Варна, Русе, Шумен, Търговище, Разград и Бургас ще се обучават на тема „Място на младежите в националната и европейска политика и икономика“.
Ще бъдат разисквани теми като „Младежка безработица и стимулиране на предприемачеството – възможности за финансиране чрез оперативните програми през периода 2014 – 2020“ и „Политика за развитие на регионите. Ролята на инфраструктурата за икономическия и социален напредък в България“.
Специални гости от Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ ще са Христо Гаджев и Любомир Дереков.
В програмата на младежите за неделя е включена и гражданска инициатива, където ще се включат повече от 100 младежи от регионите гости. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

МГЕРБ организира първа Политическа академия в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди