изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:19 EET
Заподозрян за убийство си тегли куршума при арест    
НовиниПетър Циганчето се гръмнал с ловна пушка, майка го обвинила, че е удушил дъщеря й

30-годишен мъж се самоуби с ловна пушка тази нощ в село Смоляновци. Петър П. се застрелял докато полиция го преследвала, за да го арестува, съобщава „Конкурент”. Мъжът е докаран в спешното малко след 23 часа.От полицията в Монтана категорично отказват информация по случая. Според първоначална информация, Петър, известен в Смоляновци с прозвището Циганчето, е свързан със смъртта на 19-годишно момиче от София.

Р. Ц. е открита мъртва във входа на блока, в който живее в столицата в нощта срещу сряда. Момичето било удушено. И тази информация отсъства от официалния бюлетин, но бе потвърдена неофициално от високопоставен полицейски служител. Часове след смъртта на детето, майка й обвинила за трагедията на профила си във Фейсбук 30-годишният мъж от Смоляновци. Той бил призован на разпит, но не се явил, разказват запознати. Именно заради това снощи късно вечерта униформени се появили в селото, за да го арестуват.

Тогава Петър побягнал, грабнал ловна пушка и хукнал през нивите. В края на селото се гръмнал. Мъжът е закаран все още жив в спешния център в Монтана в 23,06 часа, показват данните на докторите. По-късно издъхнал.

„Да, има такъв случай, но имаме разпореждане да не даваме информация. Обърнете се към пресцентъра на МВР”, каза пред журналисти директорът на областната полиция в Монтана Иван Георгиев. От пресцентъра също отказаха подробности. / http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Заподозрян за убийство си тегли куршума при арест | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди