изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:40 EEST
Шокираща изповед: Уреждал съм мачове от...световно първенство!    
СпортСкандални разкрития пред "Дейли Телеграф" направи азиатец, чиито имена се пазят в тайна. Манипулаторът твърди, че е уреждал мачове дори от световни първенства и няма страна в света, в която да няма черно тото. Мафиотът от Сингапур разказва, че единствено в Сингапур не се уреждат двубои, тъй като наказанието е изключително тежко.

"Участвах в схема за уговаряне на футболни срещи от Световно първенство. Занимавам се с черно тото в страни като Австралия, Шотландия и Ирландия, а също така съм манипулирал и световни квалификации", обяснява сингапурецът.

"Дейли Телеграф" подхвана операция за разкриване на уговорени мачове на територията на Англия, в резултат на която местната полиция извърши няколко ареста. Впоследствие се оказа, че трима от задържаните са били футболисти на клубове, подвизаващи се в дивизиите Конференция и Конференция-Юг.

Азиатецът добавя пред изданието, че разкритите уговорени мачове до ден днешен представляват само късче лед от айсберг.

Хората, които са се занимавали с тази незаконна дейност, са предлагали на набелязан футболист да си изпроси жълт картон до 10-ата минута на определен мач срещу 5 хиляди паунда, пише още в материала на английското издание.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шокираща изповед: Уреждал съм мачове от...световно първенство! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди