изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:51 EEST
ФЕВРУАРСКИ ПРИЕМ ВЪВ ВУМК    
ОбразованиеПоради засилен интерес от страна на български и чуждестранни кандидат-студенти, Висше училище Международен колеж за поредна година обявява Февруарски прием за „летен семестър", който започва през февруари 2014 година.

Тази кандидатстудентска кампания се организира, за да се даде възможност на кандидат-студенти от България, които са пропуснали приема за зимен семестър и на тези от чужбина, които все още не са получили нужните документи, за да учат у нас и са закъснели за началото на зимния семестър да се запишат за обучение. Февруарският прием е шанс и за много български младежи, които решават да се прехвърлят във ВУМК, да не пропускат годината. Има студенти, стартирали обучение в чужбина, но по различни причини решават да се върнат в България и да търсят алтернатива на образованието, което са започнали зад граница и се насочват към ВУМК, защото там се предлагат британски, англоезични магистърски и бакалавърски програми.
Февруарският прием важи за българските и британски бакалавърски програми на висшето училище. Така всеки, който е решил да следва, но е пропуснал сроковете за прием в зимен семестър, ще може да кандидатства във Варна, София или Добрич. Насрочени са дати за кандидатстудентски изпити през месеците ноември, декември и януари.
Освен тези, които ще започнат обучението си през февруари, във ВУМК ще пристигнат и студенти по мобилна програма за обмен. В англоезичните програми на ВУМК в момента се обучават младежи от над 30 държави-Русия, Украйна, Перу, Китай, Турция, Нигерия, Полша, Испания, Португалия и др. НДТ


 


Сходни връзки

ФЕВРУАРСКИ ПРИЕМ ВЪВ ВУМК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди