изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:05 EET
Семенна течност от двама открита по тялото на удушената Ралица    
Новини Семенна течност от двама души е открита по тялото на удушената Ралица Ценова. Предполага се, че 19-годишното момиче е било изнасилено. То бе намерено мъртво в понеделник зад заведение в столичния квартал „Надежда“. Два дни по-късно при опит да бъде задържан в монтанското село Смоляновци заподозреният в убийството Петър Петров-Цигането стреля по полицаи и накрая се гръмна в главата.

Проблемите на Ралица започнали през октомври, разказва пред „Преса“ почернената й майка Милена Ценова. Тя и Петър били родом от Смоляновци. Преди 6 години младият мъж дошъл в София, но не си намерил работа и се върнал на село. „На 4 октомври покани Ралица на рожден ден, а майка му черпила с бонбони, че имат снаха. Истината е, че двамата имаха флирт, който продължи една седмица. Аз говорих с дъщеря ми. Казах й: „Той не е за теб, бракониер е и е безработен“, разказва още Милена.

Ралица казала на Петър „Край“, но това отприщило агресията му. Започнал да я тормози денонощно. На 13 октомври я отвлякъл. Тя го излъгала, че ще живее с него и той я пуснал да си вземе дрехи. Момичето отишло в дома на дядо си да търси помощ. За отвличането й били подадени два сигнала. Дошла полиция. В следващите дни Ралица предавала на криминалистите всички есемеси, които била получила от Петър. „От тях става ясно, че той е бил около блока. Знаел е всяка нейна стъпка. Защо полицията не го обяви за издирване?“, плаче майката.
Отчаяна, дни преди убийството Ралица написала на листче: „Искам Петър да ме остави на мира“.

Днес момичето ще бъде погребано. По ирония на съдбата утре трябвало да започва нова работа. Било щастливо, че ще взема 700 лева и ще помага на близките си. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Семенна течност от двама открита по тялото на удушената Ралица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди