изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:42 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностУведомяваме Ви, че на 2 и 3.12.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

-     На 29 ноември, около 23:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект на територията на с. Горичане, общ. Шабла. Установено е, че за времето от 17:30 часа до 23:00 часа на 29 ноември, чрез взломяване на метална врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. Извършена е кражба на неустановено количество хранителни продукти на обща стойност около 400 лева. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Шабла.
-     На 1 декември, около 01:20 часа по ул. „Иван Асен II” в град Тервел, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Волво” с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,80 промила в издишания от водача въздух. С полицейска заповед за срок от 24 часа в РУП Тервел е задържан Ш.О. (52 г.) от град Тервел. По случая е образувано досъдебно производство.
-     На 1 декември, в 09:30 часа в РУП Генерал Тошево е получено съобщение за извършена кражба. Установено е, че за времето от 20:00 часа на 30 ноември до 09:30 часа на 1 декември, чрез взломяване на капачка на резервоар на товарен автомобил „Рено”, неизвестен извършител е извършил кражба на 170 литра дизелово гориво и два броя акумулаторни батерии. Влекачът е бил паркиран на територията на с. Конаре, общ. Генерал Тошево. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Генерал Тошево.

Контролните органи са съставили 78 акта и 16 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са възникнали 1 пожар без материални загуби и 4 пожара с нанесени материални щети.

-    На 30 ноември, в 15:27 часа е получено съобщение за възникнал пожар в лек автомобил на територията на с. Могилище, обш. Каварна. Изпратените екипи на РСПБЗН Каварна успяват в 17:00 часа да потушат огъня. Вследствие на пожара е изгорял напълно лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. Причината за инцидента е късо съединение в електрическата инсталация на МПС.
-    На 30 ноември в 20:45 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот на територията на с. Коларци, общ. Тервел. Пожара е потушен в 01:40 часа на 1 декември от екипи на РСПБЗН Тервел. Вследствие на огъня са унищожени 70м2 покривна конструкция, домакински уреди и имущество. Причината за възникването на пожара е неправилно ползване на отоплителен уред на твърдо гориво.
-    На 1 декември, в 04:00 часа е получено съобщение за горящ лек автомобил на територията на квартал „Дружба” в град Добрич. Огъня е потушен в 05:22 часа от изпратените екипи на РСПБЗН Добрич. От извършения оглед е установено, че МПС е лек автомобил „Фолксваген Бора” с добричка регистрация. Вследствие на огнената стихия са унищожени купето и електрическата инсталация на МПС. Причините за възникването на инцидента се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ


Уведомяваме Ви, че на 02.12.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

- гл.път II-29 – град Генерал Тошево посока с. Кардам
- гл.път II-29 – кръстовището за с. Стефаново
- град Генерал Тошево – ул. „Янтра”
- град Добрич – бул. „Трети Март”
- град Добрич – ул. „Калиакра”
- град Добрич – бул. „Добруджа”

Уведомяваме Ви, че на 03.12.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

- гл.път II-29 – кръстовището за с. Царевец
- път 9002 – с. Петлешково
- град Генерал Тошево – ул. „Янтра”
- град Добрич – бул. „25-ти Септември”
- град Добрич – ул. „Калиакра”
- град Добрич – бул. „Добруджа”    

02.12.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди