изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:28 EET
ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ИЗЛЯЗОХА ВЪВ ВАКАНЦИЯ    
СпортВ края на миналата седмица футболистите на Добруджа излязоха във ваканция. Те ще се съберат отново на 13 януари, когато ще започнат подготовката си за срещите от пролетния полусезон на единната "Б" група.

Зимната подготовка на "жълто-зелените" ще премине изцяло в Добрич, като се предвижда избраниците на старши треньорът Светослав Тодоров да изиграят поне 4-5 контроли. Очакванията са до 13 януари да станат известни имената на новите футболисти в отбора. На този етап е сигурно, че екипа на Добруджа повече няма да носят защитниците Георги Радев, Ангел Маджиров и Николай Илиев, както и нападателят Кристиян Петков.

От щаба на добричкия клуб обявиха, че английският специалист Джонатан Делзел, който в началото на септември бе с отбора, за да помага на своя приятел Светослав Тодоров, ще продължи да работи с футболистите на стадион "Дружба". С негова помощ е изготвена програмата за самоподготовка на състезателите по време на зимната ваканция, като тя е индивидуална за всеки един играч и е съобразена с резултатите от изследванията му. Джонатан Делзел ще бъде в Добрич за началото на зимната подготовка.

 


Сходни връзки

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ИЗЛЯЗОХА ВЪВ ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди