изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:16 EEST
ОТБОР ОТ "А" ГРУПА СЕ ОТКАЗВА ОТ ПЪРВЕНСТВОТО    
СпортНаставникът на Нефтохимик Атанас Атанасов обяви след загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:2, че финансовата криза в отбора почти сигурно ще го откаже от участие в "А" група през пролетта. "При всички положения нямаме потенциала да бъдем активни и агресивни срещу класен отбор като Локомотив.

При първия гол имаше нарушение срещу нас, но Локомотив бе по-добрият отбор и заслужено победи. В петък пред отбора бе оповестено, че повече няма да има пари. Това значи, че няма пари за заплати и прави чест на футболистите, че ще изиграят оставащите четири мача до края на полусезона, без да получат нищо", каза Атанасов, с което намекна, че почти сигурно "шейховете" няма да играят във втората седмица на "А" група през пролетта.

Единственият шанс нещата да се променят е бургазлии да намерят солиден спонсор, но към този момент нито един сериозен бизнесмен не е изявил желание да издържа клуба.

 


Сходни връзки

ОТБОР ОТ "А" ГРУПА СЕ ОТКАЗВА ОТ ПЪРВЕНСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди