изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:16 EEST
"АЛБЕНА" АД С ОТЛИЧИЕ НА БХРА ЗА ИНОВАЦИИ    
Туризъм

В Добричка област знаят как се прави туризъм. Това доказват и другите две отличия в още две категории



На официална церемония в края на миналия месец в столицата Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация отбеляза своята 20-ата годишнина, като същевременно връчи и за 17-и път своите отличия в туристически бранш в отделни категории за постижения в ресторантьорството, хотелиерството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

 Сред стотиците гости на официалната церемония са присъствали Бранимир Ботев – зам.-министър на икономиката и енергетиката, Анелия Бъклова – съветник на зам.-премиера по икономическото развитие, партньори на БХРА от туристическите организации, представители на общини, членовете на Управителния и Контролния съвет на асоциацията, водещи мениджъри и собственици в туризма, партньори от бизнеса, представители на националните медии и други.

Бяха получени поздравителни адреси от Пламен Орешарски – министър-председател на България; Даниела Бобева - вицепремиер по икономическото развитие; Михаил Миков – председател на НС; Драгомир Стойнев – министър на икономиката и енергетиката; Камелия Лозанова – изпълнителен директор на Агенция по заетостта; Светлана Атанасова – председател на Българска асоциация на туристическите агенции; Петър Дойчев – доайен на туризма и Вихра Огнянова – Прим Експо.

Отличието в категорията "Иновации в сферата на туризма за 2013 г." получи Славчо Гигов - изпълнителен директор на "Перпетуум Мобиле БГ" АД, дружество, което е част от "Албена" АД. Това, че туристическият бранш от Добричка област знае как се прави качествен туризъм, говори фактът, че в категория "Семеен хотел на 2013 г.", призът бе присъден на Нона Валентинова, собственик на семеен хотел "Хан Стария Добрич", а в битката за приза в категория "Голф и Спа хотел на 2013 г." наградата е присъдена на "Лайтхаус голф и Спа хотел". НДТ

 


Сходни връзки

"АЛБЕНА" АД С ОТЛИЧИЕ НА БХРА ЗА ИНОВАЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди