изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:02 EEST
Първи депутат зарязва Борисов    
ПарламентДепутатът от ГЕРБ Георги Марков напуска групата на Борисов и става независим, съобщава самият той пред в. "Преса". Молбата му била оставена на бюрото на Михаил миков в 10 часа.

Марков си тръгва огорчен от действията на свои колеги, които определи като "политкомисарите". Скандалът в ГЕРБ се разразил след негово интервю, в което той обяснил защо е бил на една маса с премиера Пламен Орешарски в Букурещ.

"Борисов не ми е родител, за да знае къде ходя", каза тогава Марков.

Днес документът ще бъде депозиран в деловодството, а за него ще бъде съобщено още в началото на извънредното заседание от 11 часа.

До 17,30 часа вчера Борисов не бил уведомен за оставката, защото експремиерът не си вдигал телефона, по думите на Марков. Не успял да осъществи и връзка с Цветанов, който пък е в Брюксел.

Групата на ГЕРБ ще бъде вече от 96 депутати, защото Марков остава независим. Той отрича да е купен от управляващите. Според него партията може да изгуби и други депутати, ако ръководството на ГЕРБ продължи в същия стил.

Неофициално се твърди, че между 4 и 10 депутати от ГЕРБ се канят да станат независими.

Досега от групата на ГЕРБ напусна снахата на отвлечения бизнесмен Киро Киров - Йоана. Тя обаче заяви, че се оттегля от парламента, но не и от партията ГЕРБ.
 


Сходни връзки

Първи депутат зарязва Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди