изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:16 EEST
КАЛИАКРА НОМИНИРА ТРИМА ЗА "СПОРТИСТ №1 НА КАВАРНА"    
СпортФутболен клуб Калиакра номинира трима свои състезатели за традиционната анкета за определяне на десетте най-добри спортисти на Каварна за отиващата си година. Единият от тях е Янислав Иванов, халф, 21-годишен, отбелязал 4 гола в срещите от есенния полусезон, като единият бе срещу Добруджа при победата с 2:0 на стадион "Дружба".

Вторият е вратарят Димитър Илиев, който макар че е само на 20 години, бе титуляр в повечето от срещите на отбора. Третият номиниран е 19-годишният Николай Златанов, капитан на юношеския състав на клуба и в същото време част от мъжкия тим.

От председателя на каварненския клуб Красимир Тодоров научихме, че никой от състезателите, носили екипа на Калиакра през есента, не е изявил желание да напуска отбора. "Момчетата са във ваканция и предвиждаме на 20 януари да ги съберем за първа тренировка за Новата година. Предсезонната подготовка ще премине изцяло в Каварна", каза още Красимир Тодоров.

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА НОМИНИРА ТРИМА ЗА "СПОРТИСТ №1 НА КАВАРНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди