изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:30 EEST
СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА ДОБРИЧ, БАЛЧИК И АЛБЕНА В КАЛЕНДАРА НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗА 2014 Г.    
СпортСпортният календар на БФЛА за 2014 г. вече е факт. Ясно е, че Добрич и Сливен ще бъдат домакини на държавните първенства през годината.

Всички шампионати в зала ще бъдат между 12 и 15 февруари в зала „Добротица”. Ранни пък ще бъдат летните първенства за младша и старша възраст – съответно на 10-11 май и 13-14 май. Датите им са съобразени с квалификационните периоди за големите състезания за тези възрасти през 2014 г.

На 7-8 юни, също на стадион „Хаджи Димитър” ще бъдат определени новите шампиони на страната ни за мъже и жени, момичета и момчета под 16 г.

На 17 май в Албена ще се проведе открито първенство по полумаратон и Национален шампионат по полумаратон. Добрич домакинства през април на турнир "Златна Добруджа", а през септември на шосеен пробег "25-ти септември". Балчик е в календара с Балканския шампионат по спортно ходене през април и турнир по хвърляния ”Дианисополис” през май. Националният стадион „Васил Левски” е предвидено да приеме два турнира през предстоящото лято, след като през 2013 г. остана негостоприемен за атлетически състезания. 6-ият мемориален турнир за юноши и девойки „Цветанка Христова” ще бъде на 30 април на съоръжението, а два месеца по-късно – на 28 юни, на „Васил Левски” ще се проведе 8-ият международен турнир „Павел Павлов”.

Спортният календар е утвърден с решение на Управителния съвен на БФЛА от 28.11.2013 г.

 


Сходни връзки

СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА ДОБРИЧ, БАЛЧИК И АЛБЕНА В КАЛЕНДАРА НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗА 2014 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди