изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:19 EEST
ХОТЕЛ „РАЛИЦА” СТАВА ЧАСТ ОТ ВЕРИГАТА „ПРИМАСОЛ”    
Туризъм През 2014 година хотел Ралица ще стане част от немската верига „Примасол" и ще носи името Примасол Ралица Супериор Акваклуб, съобщават от курорта Албена. Комплексът ще включва хотелите Примасол Ралица Супериор /бивш Ралица Супериор/, Примасол Ралица Супериор Гардън /бивш Ралица Супериор сектор К/ и Примасол Ралица Супериор Акваклуб /бивш Ралица/.

Разположен в красивата паркова част на Албена, напълно модернизираният хотел Примасол Ралица Суеприор Акваклуб ще предлага комфортно настаняване в луксозно и уютно обзаведени стаи, изпълнени според европейските стандарти за категория 4 звезди. С напълно обновен интериор ще бъдат и лоби бара, ресторанта, фоайето и кридорите.

Всички гости, настанени в хотелите с марката „Примасол", ще получат безплатен вход и достъп до водните атракции в разложения в непосредствена близост аквапарк Аква Мания. Както НДТ вече писа, той ще е на площ от 40 000 квадратни метра и ще разполага с високачествени модерни съоръжения и пързалки, подходящи както за деца, така и за възрастни.

Регулярен безплатен транспорт до плажа, включени в цената шезлонги и чадър на плажа и на басейните, ресторант на плажа и безплатен Wi-Fi интернет са само част от удобставата, които ще гарантират перфектната лятна вакация на всеки гост, избрал „Примасол Ралица Суеприор Акваклуб”, уверяват от туристическото дружество. НДТ

 

 


Сходни връзки

ХОТЕЛ „РАЛИЦА” СТАВА ЧАСТ ОТ ВЕРИГАТА „ПРИМАСОЛ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди