изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:39 EEST
Шок! Погребаха Наско от X Factor!    
ОбществоПреди по-малко от час погребаха 16-годишния рапър Атанас Колев. Участникът в музикалния формат X Factor, който спечели сърцата на хиляди тийнейджъри, явно вече се „радва“ и на врагове.

А някои от тях изфабрикуваха брутална лъжа за кончината му, придружена от старателно изработен некролог. Некрологът на Наско бе разпространен в социалната мрежа Фейсбук и само за минути предизвика буря от гняв и коментари.

Потресени от жестокостта на неизвестните извършители, потребители в мрежата не спират да се възмущават от зверската и недопустима постъпка.

Некрологът на Наско бе качен и в личната му страница във Фейсбук, откъдето призоваха да бъдат прекратени подобни изцепки, граничещи със садизъм. Може да не харесваш някого като човек или изпълнител, но това вече е прекалено, написаха поддържащите страницата на чаровния варненец.

Ние от Клюки.бг се присъединяваме на 100% към казаното от тях и се надяваме родителите и близките на Наско да приемат колкото е възможно по-спокойно тази изродщина. Колкото и трудно да е това!

http://www.kliuki.bg

 


Сходни връзки

Шок! Погребаха Наско от X Factor! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди