изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:55 EEST
Страшен секс скандал взел здравето на Нелсън Мандела?    
Новини Бившият южноафрикански президент Нелсън Мандела почина на 95-годишна възраст. Новината съобщи президентът на Южна Африка Джейкъб Зума. Нацията ни загуби най-великият си син, каза той Зума. Мандела, наричан от сънародниците си на галено "Мадиба", е първият чернокож президент на РЮА и носител на Нобеловата награда за мир за 1993 г. Той бе приеман в болница няколко пъти тази година заради повтаряща се белодробна инфекция. Хиляди се чудят, дали страшен секс в семейството на бореца за свобода не разклати непоправимо здравето му и не го бутна безвъзвратно към бездната на смъртта.

През лятото на 2012 г., преди здравето на "Мадиба" да се влоши окончателно, внукът на Нелсън Мандела бе въвлечен в скандал с любовен триъгълник, включващ неговата втора съпруга. Още в самото начало тяхната връзка не започна добре, защото 38-годишният Мандла Мандела бе обвинен в полигамия, когато се ожени за френската девойка Ание Гримо (Anais Grimaud), докато все имаше официален брак с първата си съпруга, писа тогава в. “Дейли Мейл”. Също стана известно, че французойката го изоставила, след като южноафриканският политически лидер открил, че баща на техния малък син не е той, а един от неговите братя.

Това бе поредният от серията скандали около Мандла Мандела, който Нелсън Мандела определи за свой политически приемник. Освен, че е депутат в ЮАР, Мандла Мандела е и ръководител на важното племе Тембу и отговаря за голяма част от завета на Нелсън Мандела. Още повече, че той е и публичното лице на семейство Мандела.

38-годишният политик се ожени за първата си жена Тандо Мабуну-Мандела на традиционна церемония през 2004 г. Шест години по-късно той се ожени за Гримо. Със сключването на брака Гримо получи племенното име Нкосикази Нобубеле Мандела.

Синът на двойката се роди през септември миналата година и бе наречен Кийя (Qheya) от самия Нелсън Мандела. Бракът обаче бе помрачен от това, че докато младоженските го сключвали, Мандла бил още официално женен за първата си жена.

Мабуну Мандела оспори брака с Гримо в съда и през 2011 година той бе признат за незаконен. Личните афери на Мандла станаха още по-сложни, когато той се ожени за принцесата от Свази Нодиела Мбали Макхатини. Към момента на написването на материала си (15 август 2012 г.), в. "Дейли Мейл" пише, че тя и Гримо са били доволни от полигамната уговорка, въпреки неясния й правен статут. Но през изминалите дни изявление на политика разкри разрушителни подробности около края на брака с Гримо.

“Семейство Мандела изпрати съпругата ми Нкосикази Нобубеле Мандела обратно в дома й, след като бе разкрито, че тя е имала афера с един от братята ми. Потвърждавам, че тази афера е довела до появата на син, който Нкосикази Нобубеле Мандела роди през 2011 г. Също потвърждавам, че ДНК-тестове са доказали, че аз не съм бащата на детето”, се казва в изявлението.

“Разкриването на тази афера е шок за мен и за семейството ми. Тя е още по-болезнена поради това, че мой собствен брат се намира в центъра на кризата”, се казва още в него.

В изявлението не се уточнява кой от тримата братя на Мандла е бащата на детето. /  http://www.blitz.bg

Нелсън Мандела почина на 95 години /СНИМКИ/

 


Сходни връзки

Страшен секс скандал взел здравето на Нелсън Мандела? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди