изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:54 EEST
БОРОВЕЦ OТКРИВА НОВИЯ ЗИМЕН СЕЗОН`2014 НА 14 ДЕКЕМВРИ    
СпортНа 14 декември (събота) е официалното откриване на новия зимен сезон 2014 в Боровец.

Специално за откриването цените на дневните лифт карти ще са намалени наполовина, а нощното каране и детският парк "Борокидс" ще са безплатни. Курортът ще посрещне своите гости с богата програма под надслова "Огън и Лед" с водещ Камен Воденичаров. През целия ден за посетителите ще бъде отворен Снежен бар с греяно вино и чай, като особено приятен се очертава специалният "happy hour" между 17 и 18 часа, когато питиетата ще бъдат раздавани безплатно.


 45 ГОДИНИ АЛБЕНА: ГОТОВИ ЛИ СЕ ЗА ЛЯТО'2014" - 10% ОТСТЪПКА ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2014 

Докато гостите подгряват с топли напитки ще могат да се насладят на фигурите от лед, които ще се изработват на живо пред хотел Рила и да се порадват на виртуозните фрирайд скокове в Промо-Сноу Парк "Бороспорт".

Под звуците на музиката, подбрана специално за гостите на събитието, по улиците на курорта ще обикаля карнавално шествие с артисти на кокили, мимове, клоуни и жонгльори. За доброто настроение ще се погрижат и мажоретките от град Самоков. Ще има награди в специалната игра с публиката "Опознай Боровец", победителите, от която ще бъдат определени с томбола.


LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

За най-малките е предвидена детска анимация в отделна шатра с много коледни и състезателни игри, надуваем замък, арт ателие и рисуване върху лица. От сутринта до късния следобед в "Борокидс" парк деца от 4 до 10 г. ще се обучават да карат ски безплатно, като за тях ще бъде осигурена и ски екипировка.

Един от гвоздеите в програмата е огненото шоу с пироефекти и озвучаване, а денят ще завърши с неизменното факлено шоу на ски учителите и празнични фойерверки на писта Мартинови бараки 2.

Голямо спортно събитие ще отличи предстоящия зимен сезон и за пореден път ще постави Боровец на картата на международните състезания, предизвиквайки световен интерес. На 15 и 16 февруари курортът ще бъде домакин на Европейската купа по алпийски ски за мъже 2014 г. Най-добрите ски алпийци в света ще се съберат за последна тренировка преди олимпиадата в Сочи. Състезанието ще се проведе на писта Попангелов, като това по никакъв начин няма да възпрепятства останалите скиори, избрали Боровец за сезона.

 


Сходни връзки

БОРОВЕЦ OТКРИВА НОВИЯ ЗИМЕН СЕЗОН`2014 НА 14 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди