изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:10 EEST
ДРУЖЕСТВО „ВОЕННОИНВАЛИД” ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ ЗА 2013 Г.    
ОбществоНа 3 декември в залата на общината дружество „Военноинвалид”-Добрич, проведе своето Годишно отчетно събрание. То бе открито от председателя на дружеството Димитър Илиев.

Залата се огласи от чудесните изпълнения на групата за народни песни и оркестър при СОУ „Свети Климент Охридски”, дошли да поздравят членовете на дружеството. Гости на събранието бяха Кольо Димитров и Руси Стойчев от Съюза на запасните офицери от града.

Отдадена бе почит към починалите ни членове. Председателят Димитър Илиев представи задълбочен анализ за дейността на УС. Основна насоченост в дейността на дружеството бе културно-историческата, връзката с местната управа и добрите резултати, които дава в лицето на секретаря на общината Румен Русев – патрон на дружеството. Димитър Илиев със задоволство отбеляза постигнатите успехи за връзка на дружеството ни със сродни организации от Измаил, Украйна, и Констанца, Румъния, и сключените неотдавна договори за съвместна работа. Много от членове ни се включват в различни инициативи и тържества на града. Отчете се и дейността на Контролния съвет от неговия председател Ивелин Славов. И двата отчета се приеха от събранието единодушно. Управителният съвет и Контролният съвет са ползват с авторитет и уважение от всички членове на дружеството, от местната управа.

УС изказва своята благодарност към управителите на фирмите, които направиха дарения за коледните и новогодишни празници на нашите членове.

2013 година се оказа юбилейна за 11 наши членове, които изживяха мигове на внимание и получиха пожелания за крепко здраве, обич и спокойни старини. 

Преди да закрием събранието си пожелахме весели празници и повишено самочувствие през новата година.

 

Тодорка Стоянова – секретар на дружеството

 


Сходни връзки

ДРУЖЕСТВО „ВОЕННОИНВАЛИД” ОТЧЕТЕ ДЕЙНОСТТА СИ ЗА 2013 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди