изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:27 EEST
РАЗПРОДАВАТ КОЛОСА НА ОБУВНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ПРИ СОЦИАЛИЗМА ЗАВОД "ДОБРИЧ"; АПЕЛАТИВНИЯТ СЪД ПОТВЪРДИ ПРИСЪДАТА НА ИВАЙ    
НовиниУтре ще се проведе първият търг за разпродажба на имущество, собственост на обявения в несъстоятелност обувен завод "Добрич". Първо ще бъде предложена на търг почивната станция на предприятието в Балчик на терен от 8 930 кв. м. до входа на Двореца.

Началната тръжна цена е 470 000 лева. На същия търг на цени от 2.50 лева до 11 лева ще бъдат предложени и 100 000 чифта детски и бебешки обувки, залежали в складовете от три години. Кандидат-купувачи ще могат да наддават и за превозни средства на завода.
++++++++++++++++++
Апелативният съд във Варна е потвърдил присъдата на Добричкия окръжен съд на 30-годишния Ивайло Джелебов. Той бе признат за виновен за убийството на петима души при тежка катастрофа в село Соколово на 26 август 2001 година... Джелебов, който помете с БМВ-то си Ауди-то на две семейства, тръгнали на плаж, бе осъден от добричките магистрати на 7 години затвор и 100 000 лева неимуществени вреди, които трябва да заплати на близките на убитите.

НДТ - 8 декември 2003 година



 


Сходни връзки

РАЗПРОДАВАТ КОЛОСА НА ОБУВНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ПРИ СОЦИАЛИЗМА ЗАВОД "ДОБРИЧ"; АПЕЛАТИВНИЯТ СЪД ПОТВЪРДИ ПРИСЪДАТА НА ИВАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди