изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:50 EEST
12 часа е била в кома депутатката Ирена Узунова    
Новини Лекарите от ОАРИЛ на Хасковската многопрофилна болница са се борили повече от 12 часа за живота на депутатката от ГЕРБ. Както БЛИЦ първи изстреля новината, Ирена Узунова е била приета по спешност снощи към 18 часа. Дежурният екип на отделението е успял да окаже животоспасяваща помощ на пациентката и тази сутрин тя е излязла от комата.

Въпреки това състоянието й, макар и сталбилизирано в момента, остава тежко. Медицинският екип прави всичко възможно, за да се преодолеят негативните последствия през първите 24 часа след инсулта, които са решаващи за живота и здравето на пострадалата. Според медиците винаги има надежда за преодоляване на най-лошото. Дай Боже това да се случи и при бившата хасковска губернаторка.

След като БЛИЦ изнесе новината за инсулта на Ирена Узунова, нейни познати коментираха, че в последно време е била притеснена заради обвиненията, че като областна управителка на Хасково е злоупотребила с 200 000 лева, отпуснати й за ремонта на бежанския лагер в Харманли. Узунова отхвърли обвиненията и направи отчет за какво са били дадени парите, но едва ли е преживяла леко тревогата от обвиненията.

Тодорка НИКОЛОВА
www.blitz.b
 


Сходни връзки

12 часа е била в кома депутатката Ирена Узунова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди