изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:15 EEST
ИВАЙЛО ЛАЗАРОВ И ГЕОРГИ РАДЕВ РАЗТРОГНАХА ДОГОВИТЕ СИ С ДОБРУДЖА    
СпортДвама от най-перспективните футболисти, излезли в последните години от детско-юношеската школа на Добруджа - халфът Ивайло Лазаров и централният защитник Георги Радев, повече няма да носят жълто-зеления екип на добричкия клуб. Двамата официално разтрогнаха договорите си с Добруджа.

Младите таланти решиха да напуснат клуба, от който са тръгнали във футбола, недоволни от статута си в тима. Голяма част от феновете на Добруджа със сигурност са разочаровани от раздялата. Нека да припомним, че 21-годишният Ивайло Лазаров бе поставен на второ място в анкетата на феновете за "Футболист №1 на Добруджа за 2013 година". Георги Радев пък е с над 20 мача за юношеския национален отбор на България до 19 години и преди да се завърне в Добрич, бе пред подписване на професионален договор с елитния Черно море.

За съжаление, Ивайло Лазаров и Георги Радев не са единствените доказани добрички таланти, които решиха да си тръгнат от стадион "Дружба". И нападателят Кристиян Петков, който също е с над 20 мача за юношеския национален отбор, изяви желание да си търси късмета на друго място. Жалко е, че отбора напуснаха и още няколко играчи, намерили място в анкетата на феновете - Николай Илиев, Ангел Маджиров, Васил Тачев.         

 


Сходни връзки

ИВАЙЛО ЛАЗАРОВ И ГЕОРГИ РАДЕВ РАЗТРОГНАХА ДОГОВИТЕ СИ С ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди