изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:08 EET
Ето го Събин, който се запали във Варна    
Общество Лекарите от Военноморска болница се борят за живота на 21-годишният Събин Събинов, който вчера сутринта се заля с бензин и се самозапали на ул. „Сава“. Състоянието му остава критично, тъй като изгарянията му освен че са мащабни, са и дълбоки, каза шефът на болницата д-р Ивайло Въжаров.

Сайтът Петел разпространи днес снимката на младия мъж.

Както БЛИЦ съобщи вчера, самозапалилият се Събин Събинов от Варна злоупотребявал с марихуана. Именно наркотичното вещество отключило в него признаците, по които по-късно лекарите го диагностицирали с шизофрения. Това обясни пред БЛИЦ лелята на Събин - Нафизе."Преди няколко години беше в Шумен. Там започна да се събира с момчета и да пие трева (бел.ред. - това е автентичният изказ на лелята). От нея се побърка. Като се върна, се пооправи, но в последно време пак започна да пуши и откачи. Или се смее без причина, или плаче", каза пред БЛИЦ лелята и допълни, че племенникът й не бил проблемен.

Според близки до семейството бащата на Събин Събинов - Ибрям, дълги години изкарвал прехраната си като квартален пласьор на наркотици. Няколко пъти влизал и излизал от затвора, а накрая заминал като общ работник в Германия.

Вчера бабата на Събин му взела инвалидната пенсия - 120 лева. Той си я поискал цялата, но заради опасността да я изхарчи, дядото Яшар не позволил да му бъдат дадени повече от 35 лева. Младежът излязъл и си купил цигари, безалкохолно и петлитрова туба. Семейството му все още се опитва да разбере откъде се е снабдил с бензин./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ето го Събин, който се запали във Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди