изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:01 EEST
44-ГОДИШЕН С ПЕЖО УБИ ПЕШЕХОДЕЦ ПО ПЪТЯ ДОБРИЧ-ДОНЧЕВО    
Ред и сигурностУведомяваме Ви, че на 11.12.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

-    На 9 декември, около 16:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от избено помещение, находящо се по ул. „Сан Стефано” в град Добрич. Установено е, че за времето от 14:00 часа на 8 декември до 16:00 часа на 9 декември, чрез взлом на входна врата. Неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя перфоратори, ръчни инструменти и зимнина. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
-    На 9 декември, във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се на територията на с. Полк. Иваново, общ. Добричка. Установено е, че за времето от 1 декември до 9 декември, чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал във фургон. По данни на тъжителя е извършена кражба на самоделен електрожен, захранващ електрически проводник и метали. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.
-    На 9 декември, около 18:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал пешеходец по пътя от град Добрич посока с. Дончево. Изпратените екипи на място установяват, че лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от Г.К. (44 г.) поради движение с несъобразена скорост с пътните условия и след разминаване с насрещно движещ се автомобил, удря движещия се по средата на пътното платно  Б.И. (59 г.) от с. Дончево. Вследствие на настъпилото ПТП, пешеходеца почива. На водача е взета кръвна проба по надлежния ред с протокол за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

Контролните органи са съставили 12 акта и 9 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 2 пожара без материални загуби и 3 пожара с нанесени материални щети.

ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ

Уведомяваме Ви, че на 11.12.2013 г. „Пътна полиция” гр. Добрич ще извършва контрол на скоростта с мобилни камери в следните пътни участъци на територията на Област Добрич:

- гл. път II-29 – кръстовището за с. Стефаново
- град Добрич – бул. „25-ти Септември”
- град Добрич – бул. „Добруджа”


10.12.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

44-ГОДИШЕН С ПЕЖО УБИ ПЕШЕХОДЕЦ ПО ПЪТЯ ДОБРИЧ-ДОНЧЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди