изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:35 EEST
23 служители от ОД на МВР в Добрич се предвижда да бъдат освободени    
Ред и сигурностСпоред информация, подписана от вътрешния министър Цветлин Йовчев на 15 ноември, масовите уволнения в МВР ще засегнат 23 служители от Областната дирекция в Добрич. От общо 112 служители на трудово правоотношение в дирекцията в Добрич, ще бъдат съкратени 23 служители.

Сред тях са 7 системни оператори, 11 служители - оператор, стая с контролни съоръжения/СОД, 2 работници в строителството, 2 пазачи и 1 чистач.
Предвижда се масовите уволнения да засегнат областните дирекции в Благоевград, Видин, Велико Търново, Габрово, Добрич, Кърджали, Костендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник Плевен, Разград, Русе, Силистра, Смолян, Търговище, Хасково и Шумен. Съкращенията ще се извършват в периода ноември-декември 2013 г.
От информацията става ясно, че "въз основа на анализ на функционирането на системата и на задачите и дейностите на структурите на МВР е необходимо значително подобряване на организацията на работа, премахване дублирането на структури и дейности и оптимизиране ползването на ресурсите, включитебо и човешкия. Един от механизмите за постигане на тази цел е оптимизирането на структурите, подобряване на административния капацитет и по-ефективно използване на човешкия и материален ресурс...За постигането на тези цели е необходимо да се пристъпи към оптимизация на основните структури на МВР и числения им състав". НДТ


 


Сходни връзки

23 служители от ОД на МВР в Добрич се предвижда да бъдат освободени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди