изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:23 EEST
С БОГАТА ПРОГРАМА ПОСРЕЩАТ КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В ГЕН. ТОШЕВО    
КоледаБогата културна програма е подготвила община Генерал Тошево по повод Коледните и Новогодишни празници. На 16 декември в 14 часа ще приключи конкурсът на Центъра за работа с деца за автентични сурвачки и  рисунки.

Ще бъдат наградени победителите и ще се открият две изложби - на коледни рисунки в ЦРД и на автентични сурвачки – в Исторически музей.  Две са проявите на 17 декември. В 10 часа в ЦРД ще бъде открит Клуб на учителите в пенсионна възраст. В 14 часа в Исторически музей ще бъде открита гостуващата изложба на музея в Правец „Отминало настояще”, която представя колекция подаръци на Тодор Живков. На 18 декември от 10 часа ще се проведат коледните тържества в трите детски градини в Генерал Тошево. В 12 часа ще започне поклонение пред паметника на ген. Стефан Тошев по повод 154 години от рождението му. В 13.30 часа в НЧ „Светлина 1941” ще се състои концерт за децата от ОУ „Хр. Смирненски”, а час по-късно – за възпитаниците на СОУ „Н. Вапцаров”. В 16 часа в Актовата зала на общината ще бъде открита изложба „Кулинарните традиции на моя етнос”
Годишно коледно тържество „Любознайко-всезнайко” ще се проведе в библиотеката от 15 часа на 19 декември. От 17 часа на същата дата ще се състои годишното тържество „Спортист на 2013 година”. В следобедните часове на 20 декември в учебните заведения ще има коледни тържества. От 18 часа в НЧ „Светлина 1941” ще се състои коледен концерт. Клубовете на пенсионерите и читалищата ще празнуват на 20 и 21 декември. Надпяване на 14 коледарски групи от общината под мотото „Коледарски богослов” ще се състои от 10.30 часа на 24 декември. 
Новогодишно тържество „Заедно в празничната нощ” ще се проведе от 23.30 часа пред общината. Ще има поздравления и илюминационно щоу. За настроението на присъстващите ще свири оркестър „Лозница”. НДТ


 


Сходни връзки

С БОГАТА ПРОГРАМА ПОСРЕЩАТ КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди