изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:48 EEST
Издирват от Пловдив двойния убиец Илиян Тодоров    
Ред и сигурност Илиян Тодоров, който е признат за виновен за двойно убийство в дискотека “Соло” в Перник е обявен за общонационално издирване от Пловдив. Това съобщи за БЛИЦ заместник-шефът на Окръжна прокуратура в града под тепетата Галин Гавраилов. Последната адресна регистрация на младия мъж е в апартамента на баба му и дядо му в квартал „Гагарин” в Пловдив.

Това означава, че в момента, в който бъде заловен, той ще бъде приведен да излежава доживотната си присъда в затвора в Пловдив.
Тодоров е пуснат за издирване тази сутрин, след като полицаи посетили адреса на родителите му в Перник и се оказало, че последната му адресна регистрация е в Пловдив. Пловдивска охрана е посетила дома на дядото и бабата, но възрастните хора са казали, че нямат представа къде се намира внукът им.

Както БЛИЦ съобщи, Илиян Тодоров се укрива, след като пусна видео в интернет. В него той обяснява, че има друг извършител и той не е виновен за смъртта на Васил Александров и Кирил Въжаров. Двамата бяха наръгани с нож в гърба на 18 април 2009 година. Кирил е признат за виновен, той призова процесът да тръгне отново и мистериозно изчезна.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Издирват от Пловдив двойния убиец Илиян Тодоров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди