изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:40 EET
Обвиниха доктор Колев в тежко умишлено убийство    
Ред и сигурностОкръжна прокуратура-Пловдив повдигна обвинение на доктор Мариян Колев за тежко умишлено убийство. Престъплението е квалифицирано, тъй като става въпрос за отцеубийство, коментираха за БЛИЦ от прокуратурата.

45-годишният медик, който ликвидира 83-годишния пенсиониран полковник, е заплашен от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или такъв без право на замяна. В момента текат разпити. По информация на БЛИЦ доктор Колев си е признал за зверството и е казал, че е бил много пиян и не е имал адекватни реакции. Той е задържан в ареста за 72 часа по нареждане на наблюдаващия прокурор.

Както БЛИЦ вече съобщи, окървавеният труп на Кольо Колев бе открит във волвото на сина му край лозята на село Мулдава. На следващия ден бе заловен отцеубиецът-доктор Мариян Колев. Синът е убил по зверски начин баща си, като го е удрял безжалостно с брадва, докато го е умъртвил.

Кристина ИВАНОВА,  http://www.blitz.bg

Починалият е на 83 години, престъпникът е заловен

Служители от РУП-Асеновград заловиха мъж, заподозрян в убийство. Вчера около обяд на черен път в землището на село Мулдава в лек автомобил „Волво” е бил открит труп на възрастен човек. В хода на проверката е било установено, че трупът е на 83-годишен пловдивчанин и че става дума за убийство. След оперативни действия криминалистите заловили заподозрения в извършване на престъплението - М.К., на 45 години, от Пловдив, син на убития. Той е задържан в ареста за 24 часа. Работата по разследването продължава. По случая е образувано досъдебно производство.

Кристина ИВАНОВА, http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Обвиниха доктор Колев в тежко умишлено убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди