изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:10 EEST
ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОРГАНИЗИРАХА ПАРТИ ЗА СТУДЕНТИ    
ОбразованиеПреподавателско парти, превърнало се в традиция, се проведе за 19-ти пореден път във Висше училище Международен колеж. Преподавателите, начело с ректора, организираха шоу на дата около студентския празник 8-ми декември, за да покажат на студентите, че и те могат да се забавляват. Спазена бе и традицията ястията и напитките да се сервират от лекторите.

Купонът бе открит с танц под звуците на най-слушаната песен през годината „Какво казва лисицата?“ /„What does the fox say?“/, изпълнен от преподаватели и административен състав на ВУМК. Лекторите се превъплътиха в образи на животни специално за изпълнението на танца, за да бъдат в синхрон с видеото на песента. Освен завидни танцувални умения те показаха и доста добри певчески заложби с изпълнението на песента „Хелп“ /“Help”/ на Бийтълс.
Велико Димитров, който е ученик в английската гимназия „Райко Цончев“, изпълни две песни, с които отправи поздрав към всички гости на партито.
Специално за студентите бяха организирани забавни и закачливи игри, сред които бяха танц с преподаватели и играта „Познай кой съм аз?“. В нея студентите трябваше да разпознаят своите преподаватели от детските им снимки. За победителите имаше специални награди. НДТ


 


Сходни връзки

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ОРГАНИЗИРАХА ПАРТИ ЗА СТУДЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди