изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:38 EEST
Кобрата: Ейбъл удря лошо, но не достатъчно лошо за един българин    
Спорт Ейбъл удря лошо, но не достатъчно лошо за един българин. Това каза Кубрат Пулев след 19-ата си поредна победа на професионалния ринг, съобщи bTV. „Когато паднах, не беше нокдаун, аз просто се подхлъзнах. Затова и направих тази демонстрация, защото знаех, че ще използват всяка възможност да ми броят нокдаун", каза Пулев.

Българският боксьор спечели с технически нокаут в четвъртия рунд, но разкри, че не е бил много убеден, че мачът за защитата на интернационалната си титла на Международната боксова федерация в тежка категория и претедентското място за сблъсък с Владимир Кличко ще е толкова лесен.
„Надявам се да няма повече такива номера, да не ми сменят съперника три дни преди мача. Определено бях притеснен, защото не познавах съперника си, а той е с обратен гард. Не бях правил спаринг с такъв боксьор. В първите два рунда стоях отдръпнат, не исках дори да ме докосва. Отделно и реферът, който също беше американец, ме притесняваше", разкри Кобрата малко след мача.

"Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха пред телевизорите и в залата в Нойбранденбург. Горд съм, че идват толкова много сънародници да ме подкрепят и че отново успях да ги зарадвам. Сега ще отпразнувам успеха с най-близките си приятели, които са тук в Германия и в неделя следобяд се прибирам в България", завърши Пулев.
http://www.trud.bg/
 


Сходни връзки

Кобрата: Ейбъл удря лошо, но не достатъчно лошо за един българин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди