изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:36 EET
Това е най-апетитният бюст за 2013-а (СНИМКИ 18+)    
ЛюбопитноНовата кралица на еротиката е 28-годишната чехкиня Денис Милани. Родената в градчето Фридек-Мистек красавица бе коронясана от интернет обществото за притежателка на най-апетитния бюст на планетата за отминаваща година. Огромните естествени гърди на момичета завъртяха умовете на милиони мъже по света, а посещенията в нейния сайт бележат рекорди.
Denise Milani Денис Милани 4


Отскоро изключително надарената Милани бе обявена и за най-желания модел на бельо, информира "Марица".

Славата спохожда Денис, когато е на 20 г. През 2005 г. тя започва да работи за сайта SPORTSbyBROOKS, което мигновено я изстрелва на върха. Апетитните фотосесии на чехкинята с натурални извивки стават известни и скоро тя дефилира с големите имена от бранша на ревюта в Ел Ей, Ню Йорк и Бостън.Милани от малка живее в САЩ, където родителите й емигрират, а най-голямата мечта на сексбомбата е да превземе модните подиуми в Париж, Милано и Лондон, където все още не се е появявала.

Denise Milani Денис Милани Denise Milani Денис Милани 2 Denise Milani Денис Милани 3

"Обичам да спортувам, да си хапвам в големи количества и да пия бира", отсича прелъстителната красавица, пише bgdnes.Приписват й връзка с Андрий Шевченко. Тя обаче никога не говори за личния си живот. Последният календар на жената с тяло и лице на богиня е сред най-продаваните в Америка, а мастити продуценти в Холивуд и предричат бляскава кариера в Меката на киното.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Това е най-апетитният бюст за 2013-а (СНИМКИ 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди