изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:12 EEST
ПРИЗНАНИЕ ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА КАЛИАКРА    
СпортДвама футболисти на Калиакра бяха отличени в традиционната анкета за Спортист №1 на Каварна. Халфът Янислав Иванов намери място в челната тройка, непосредствено след победителката - кикбоксьорката Едже Демирова, която спечели бронзов медал в стил киклайт контакт в категория до 42 кг. на европейското първенство за кадети в Полша, и вторите в подреждането - Георги Енчев и Преслава Балчева от спортен клуб по танци Флорета.

Със силните си игри през сезона 21-годишният футболист се утвърди като титуляр в състава на родното Каляри и има своя принос за четвъртото място на Калиакра в крайното есенно класиране на "Б" група. В срещите от есенния полусезон той отбеляза 4 гола, един от които на стадион "Дружба" при победата над Добруджа с 2:0.   

Капитанът на ФК Калиакра Иван Райчев също бе сред отличените състезатели. Той бе удостоен с приз за дългогодишен принос към спорта в община Каварна. Сред номинираните имаше още двама играчи на футболния клуб, които са възпитаници на местната школа - 20-годишният вратар Димитър Илиев и 19-годишният капитан на юношеския състав Николай Златанов, който вече е част от мъжкия тим на клуба.

 


Сходни връзки

ПРИЗНАНИЕ ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди