изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:57 EEST
40-ГОДИШЕН РОЖДЕН ДЕН ЧЕСТВА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В СТЕФАН КАРАДЖА    
Образование40 години от създаването на целодневната детска градина в добричкото село Стефан Караджа бяха отбелязани с мило и емоционално тържество в петък.

Гости на празника бяха кметът на община Добричка Петко Петков, секретарят Соня Георгиева, Христина Фотева – старши експерт по предучилищно образование към РИО в Добрич, Николай Станчев – кметски наместник на село Стефан Караджа, Даниела Василева – кметски наместник на село Генерал Колево, директори на детски градини от общината, представители на фирми, спонсорирали тържеството, на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” от село Стефан Караджа, бивши педагози от детската градина, родители.
Гостите бяха приветствани от директора на детското заведение Марияна Добрева, която благодари на всички, които имат принос ЦДГ да има днешния си облик. „Всеки, работил в тази детска градина, е посветил дните си, любовта си, своя професионализъм на благородната мисия да възпитава у децата доброта, интелект и творчество – каза Добрева. – Вярвам, че всички деца, възпитаници на тази детска градина, са запазили в себе си красотата на слънчевото детство”.
Присъстващите на празника бяха поздравени от малчуганите от детската градина. Те пяха, танцуваха, рецитираха стихове, представиха и драматизация на приказка за Косето Босето. Поздрав поднесоха и ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Кметът Петко Петков връчи на директора Марияна Добрева поздравителен адрес, а децата зарадва с играчки и лакомства. Той честити рождения ден и заяви, че и в бъдеще община Добричка ще помага на детските градини и училищата. ЦДГ в Стефан Караджа получи подаръци и от спонсори. Празникът завърши с прекрасна торта и почерка за децата и гостите. НДТ







 


Сходни връзки

40-ГОДИШЕН РОЖДЕН ДЕН ЧЕСТВА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В СТЕФАН КАРАДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди