изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:20 EEST
Нов раздор вдясно: Мартин Димитров напусна "Синьо единство"    
Политика Мартин Димитров и Петър Славов са подали молби за напускане на "Синьо единство". Новината е била потвърдена от председателя на партията Христо Панчугов.

Молби за напускане на "Синьо единство" са подали и Гергана Николова и Александра Боджова. Двете са в ръководството и на партията, и на съюза и са подкрепили Петър Славов за подписаното днес от името на съюз "Единство" споразумение за сътрудничество с ДСБ.

Няколко часа след подписването на споразумението от "Единство" пък са разпространили отворено писмо до лидера на ДСБ Радан Кънев, в което се казва, че съюзът не се ангажира със съдържанието на документа, тъй като Димитров и Славов не упълномощени да го подпишат.

"Уведомяваме ви, че господата Славов и Димитров представляват единствено себе си и личните си амбиции, защото в Управителния съвет на Национален съюз „Единство” не е обсъждано Споразумение с ПП ДСБ и не е взимано решение за подписването му. Дори не е свиквано заседание на Управителния съвет по този повод. Това е в противоречие с Устава на Национален съюз „Единство” и по никакъв начин не ангажира членовете на сдружението с този акт", пише в писмото от "Единство". 

То е подписано от Александър Маджиров, Димитър Иванов, Емил Йорданов, Маргарита Бойчева и Христо Панчугов.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нов раздор вдясно: Мартин Димитров напусна "Синьо единство" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди