изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:03 EEST
Председателят на ОС в Балчик Виктор Лучиянов напусна ГЕРБ, последва го Христо Христов    
ПолитикаПредседателят на Общинския съвет в Балчик напуска ГЕРБ и преминава в партията на Бареков, съобщи той за НДТ. Новината си, че напуска ГЕРБ потвърди за НДТ и друг общински съветник в Балчик, който също е представител на частния бизнес – Христо Христов. Той заяви, че няма да влиза в други партии. Мотивите си за напускането ще обяви след като ги представи в офиса на ГЕРБ в Балчик.


Мотивите си да напусне ГЕРБ Лучиянов, който припомни, че е сред учредителите още от времето, когато ГЕРБ беше движение,  бизнесменът формулира с това, че през последните три години партия ГЕРБ, родила се като прекрасна идея, е постигнала резултат напълно противоположен на лозунга от изборите през 2009 г. „Градим България”. Бяха разрушени институциите, а един човек решаваше кой е виновен.
Върнахме се във времето на абсолютизма от 16-17 век. Най-тежко го понесе малкият и среден бизнес. Вместо да се гради, България беше подложена на унищожение”, каза Виктор Лучиянов. Той подчерта обаче, че личната му драма и мотив да напусне партията е, че и му е била отнета 20-годишната му мечта да мисли и говори свободно.
Лучиянов определи управлението на ГЕРБ с мракобесие, посочиу че се е налагало хората, когато разговарят, да оставят мобилните си телефони в колите или в други стаи, да използват „партизански” имена. Обясни, че наричали Цветан Цветанов „Злият”. Виктор Лучиянов обясни, че през последните години е в „морална колизия” с ръководствата на ГЕРБ в София, но най-вече в Добрич. Още повече, след като му станало ясно, че решенията на Общинския съвет в Балчик не се вземат от общинския съвет.
На въпрос дали има намерение да се оттегли от председателското място в ОбС Виктор Лучиянов обясни, че той не е председател на ГЕРБ, а на Общински съвет, в който съветниците от ГЕРБ са 6, а той е избран с 12 гласа. Никой не ми е поискал оставката. Ако ми я поискат, ще се запозная с мотивите и ще взема решение, аз съм достоен човек, каза Лучиянов.
 


Сходни връзки

Председателят на ОС в Балчик Виктор Лучиянов напусна ГЕРБ, последва го Христо Христов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди