изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:01 EEST
ИДЕИ ЗА КОЛЕДНА УКРАСА И ЗАБАВЛЕНИЕ С ДЕЦАТА    
КоледаКоледа и Нова година са едни от най-чаканите от малки и големи празници. Допълнително за настроението ни допринася и украсата на дома. Предлагаме ви няколко идеи за украса - да направите атмосферата по-празнична и по-различна. Това е и прекрасна възможност да се забавляваме заедно с децата.

Ето няколко идеи за украса, които подбрахме от koledaidva.alle.bg. За да направите стилна украса, изберете цвят, в който да бъде тя. Например - в преобладаващо синьо, червено или бяло. Набавете топки, гирлянди, панделки и свещи, предимно в избрания цвят. При покупката на елхата вземете допълнително елхови клонки. Украсете елхата с топките и гирляндите. От елховите колонки направете коледен венец, който сплетете с панделките. Останалите клонки поставете във фруктиерата с плодове, във вази, оплетете малки клонки около свещниците. Друга възможност за украса е да изберете стил рустик. За целта украсата се прави изцяло с естествени материали - играчките по елхата са дървени или естествени плодове - орехи, дребни ябълки, лук. Гирляндите се правят от нанизани пуканки.

Можете да си направите и гирлянди от бонбони - те са красиви, лъскави, а и ... вкусни! И може би най-важното – лесни и забавни за направа. Нужни са Ви едно пакетче бонбони (около 100-200 гр), увити в хартийки (тип лукчета или други) скоч (тиксо) ножичка. Развийте малко от скоча и на него залепете по дължина бонбона. След него плътно залепете втори, като отвивате още малко от скоча. Повтаряйте така, докато залепите в гирлянд всички бонбони от пакетчето. Ако са шарени и с различни опаковки, можете да редувате цветовете.  

С няколко магнита пък можете да превърнете белия хладилник в кухнята или пък всеки един шкаф в бяло в...  снежен човек. Ако сте добър художник, с помощта на кламери и водните боички на детето, можете да превърнете пакетче небелени фъстъци, които се продават във всеки голям маркет, в чудесни играчки за елха. НДТ

 

 


Сходни връзки

ИДЕИ ЗА КОЛЕДНА УКРАСА И ЗАБАВЛЕНИЕ С ДЕЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди