изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:01 EEST
Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки



Към кой тип Козирог принадлежите? Пъргавото планинско животно, което неуморно се катери до върха на скалите, или мистериозното морско създание с опашка на риба? (В Древен Египет съзвездието Козирог е било изобразявано като козел отпред с рибена опашка отзад.) Според хороскопа ви през следващата година ще трябва да играете и двете роли. Пребиваването на планетата Юпитер в противоположния ви знак Рак през първата половина на 2014 г. със сигурност ще ви накара да люлеете рибената си опашка.

Радикална промяна
Наскоро трябваше да минете през две изключително сложни години. Три силни планети се бяха подредили срещу вас и ви оказваха силно стресиращо влияние. Характерът ви беше проверяван. Притискаха ви до самия ръб. Не всеки би издържал подобно нещо, но вие се справихте. Това беше голямо постижение. Много често напрегнатите ситуации идваха от семейството ви. В живота на близките ви настъпиха много драматични промени. Семейството може да се е сринало или е било на ръба на унищожението. Дори сега то се държи само на нишки, и то много тънки. Ако сте типичен представител на зодията си, предпочитате стабилността, а не промените. Харесва ви да знаете къде се намирате и до какво може да доведат различните обстоятелства. Проблемът е, че планетата Уран е в 4-ия дом на хороскопа ви и става причина за внезапни разриви и неочаквани промени в дома и семейния ви кръг. През 2014 г. ще се научите да търпите.

Духовност и творчество
Тъй като Нептун е в 3-ия ви дом - на ума и комуникациите, много вероятно е да поискате да се задълбочите в някои интелектуални области, а може и сериозно да се заинтересувате от мистични и свръхестествени явления. Вашият практичен ум ви прави идеален кандидат за доброволен труд в полза на обществото. Любопитно е, че усещате голям стрес от собствения си успех. Почти винаги вие, Козирозите, стигате самия връх на успеха и това ви превръща в мишена. Налага се да се справяте с атаки от подчинени и конкуренти. Ако не сте по-високо от другите, е трудно, но ако сте на върха - още по-трудно. Всяко ваше решение е разглеждано под лупа и критикувано.

Късмет и успехи
Любовта и бракът - това е за вас основната тема на предстоящата 2014 г. Всичко започна от момента, когато Юпитер навлезе в дома на любовта ви през юни 2013 година. В живота ви се освободи място не само за романтични отношения, поява на нов партньор, а може би и брак, но и се разшири социалният ви живот. Ако вече сте двойка, отношенията ви ще се отличават с хармония.

Тъй като основният принцип на Юпитер е свободата, всичко, което я насърчава, ще бъде от значение през новата година. Планетата се намира в Рак, където главното са емоциите, така че няма да може да решите всички проблеми само със стратегическия си ум. Ще трябва да се превърнете в морско създание. Вашата “астрологическа половинка” - Ракът, напомня за тенденцията на Козирога да трупа материална сигурност и да я заменя с емоционална нестабилност. Водните знаци, които допълват земния Козирог, ще играят важна роля в живота ви през 2014 г. Ще имате отношения с Рак, Риби и Скорпион - романтични или от друг характер. Но през първото шестмесечие графикът ви за срещите ще е доста сложен.

Изпитания и премеждия
Вероятно ще установите през новата година, че броят на приятелите, на които може да разчитате, се е свил до минимум. Причината е в Сатурн - вашата управляваща планета, която се намира в 11-ия дом на хороскопа ви. Изживявате период на тотална чистка в социалните контакти. Сатурн в Скорпион ще елиминира куп приятели от живота ви и ще сведе този кръг до малка и сплотена група. Тези, които останат, ще са най-верните, и то до гроб. Ще откриете кои са те и кои други са се оказали просто клубни познати, странници от фейсбук или дори врагове. Докато приятелите ви окапват като мухи, може да започнете срамежливо да търсите нови сдружения и социални мрежи. С помощта на Сатурн във вашия кръг ще се наместят по-възрастни и влиятелни хора, консерватори, прагматици.

Глобални изменения
Плутон отговаря за трансформациите, властта и големите пари, както и за корупцията, тясно свързана с тези сфери. Понякога трансформацията е вътрешна, нещо като "еволюция на душата”. За вас това ще се окаже привилегия. Плутон е във вашия знак от 2008 г. Затова се намирате в процес на самообновяване, ражда се това ваше “аз”, което искате. Това ще продължи през следващата и още няколко години напред. Вие сте типичен представител на онези хора, които постоянно правят нещо, мозъкът им е фокусиран върху няколко задачи. Винаги поемате върху себе си цялата отговорност за работата. Трудно ви е да прехвърлите задачите на друг. Вие сте лидер, от когото всички търсят отговори и съвети. По време на транзита на Плутон в Козирог почти всичко в живота ви ще претърпи сериозна трансформация. Не всичко ще стане веднага. Но когато след 10 години погледнете назад, едва ще разпознаете сегашния си живот.

Може да си смените кариерата. Може да отидете да живеете в чужбина, да се ожените или да се разведете. През 2014 г. може да получите пари от наследство, да заработите цяло състояние или да го загубите. Възможно е да си построите къща, да купите апартамент, да намерите мечтана работа. Какво ще получите от Плутон, ще зависи от това какво сте правили с живота си досега. Хороскопът ви предлага няколко безценни решения по време на този транзит: да развивате позитивно отношение, да живеете в настоящето, да изразявате благодарност по всяко време и на всяко място, да постигате всичко, което искате, с вяра в успеха. За това може да ви помогнат и книгите - всички на Естер и Джери Хикс, “Силата на Настоящето” на Екхарт Толе и “Излекувай живота си”.
Най-голямо удовлетворение през следващата година ще ви донесат любовта и романтиката, сексът, личната трансформация и обновление, окултните интереси, приятелите. И както винаги, Козирогът винаги ще опитва да стигне до върха. 

http://www.24chasa.bg/


Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди