изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:19 EEST
Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения



За разлика от повечето знаци на зодиака символът на Стрелеца е митологично създание - Кентавърът. Това същество редува земните удоволствия с възвишеното философстване. Стрелците не обичат ограниченията, тяхното импулсивно желание да проучат всички граници е огромно. Често тази зодия е свързвана с авиацията и научната фантастика, което се потвърждава и от представители на знака като Джими Хендрикс, Стивън Спилбърг и други творчески личности, които презират границите. Но хороскопът за 2014 г. предупреждава Стрелците, че ще се наложи да се сблъскат с граници, особено между тях и важните хора в живота им като съпрузи, любовници, бивши половинки, партньори по тенис или по бизнес.

Късмет и успехи
След около 8 години на голям стрес, проблеми, разриви, психологически сътресения и несигурност, периодът 2012-2013 г. беше за Стрелеца почти като пикник в парка. Платихте си всички дългове и вече сте приети за член на обществото. 2014 година носи надеждата, че няма да се налага да се справяте с тежки проблеми. А много други зодии като Рак, Везни, Козирог ще изпитат обратния феномен. Те ще се сблъскат с това, през което вие вече минахте. Преди те си почиваха, а вие се борехте. Сега е наопаки.
Тъй като ви се наложи да минете през твърде много проверки и изпитания, сега ще можете да помогнете на другите да сторят това. Това не е било наказание. Всички тези проверки ви подготвяха за истинската любов (която много вероятно сте срещнали миналата година) и за ролята, която ви е отредена.

Юпитер - планетата на разширението, която управлява Стрелеца, ще бъде в 8-ия ви дом на инвестициите и просперитета през първата половина на новата година. Може да получите приходи от продажба на имоти или за вас да започнат да работят минали инвестиции. През 2014 г. не е изключено да получите парично наследство, и то съвсем неочаквано. На 16 юли 2014 г. Юпитер влиза в знака Лъв и ще се окаже в деветия ви дом, който отговаря за приключенията, пътешествията, връзките с чужбина. Това е царството на Стрелеца. Възможно е да завършите още едно висше образование, да започнете да учите религиозни или философски дисциплини. Във всеки случай успехът в ученето ви е гарантиран. Има голяма вероятност да пътувате в чужбина.
Още през тази година здравето на Стрелеца значително се подобри. Отново сте пълни с енергия и жизненост. Всичко, което по-рано беше невъзможно, вече е осъществимо.

Радикална промяна
През 2014 г. Стрелецът ще започне да осъзнава стойността на домашното огнище и семейството и ще оцени колко много означават някои хора в живота му. С Уран в дома на любовта в хороскопа ви е много голяма вероятността за романтични връзки, приятни забавления, макар че всичко това ще е непредсказуемо.

Духовност и творчество
Планетата Нептун в зоната на дома и семейството предполага, че може да почувствате мощен импулс да се заемете с някаква креативна дейност, която ще ви изолира от близките. Творческото ви занимание в бъдеще може да донесе и комерсиална изгода. Ако започнете да прекарвате твърде много време със себе си или в социалните мрежи, да играете компютърни игри и да общувате с хора само през монитора, скоро може да установите, че просто опитвате да избягате от реалността. През 2014-а трябва да се въздържате от злоупотреба с алкохол.

Глобални изменения
Плутон се намира в дома на парите ви от няколко години и ще остане там и през 2014 г. Затова на Стрелците се препоръчва да почистят финансовия си живот, да се отърват от излишни и разточителни разходи, но най-главното - от своето отрицателно отношение към парите. Вие самите сте животът във всичките му проявления. Имате огромно количество приятели и познати. Хората искрено харесват вашата компания и необикновения ви интелект. Вие обичате да пътувате и колкото по-екзотично е мястото, толкова по-добре. Увлекателно разказвате за страните, в които сте били. Просто сте един склад с информация. Преминаването на планетата Плутон през знака Козирог и вашия втори дом ще разтърси финансите и ценностите ви. То ще ви даде възможност да структурирате средствата си така, че да може да спестявате. Вероятно ще се научите да заделяте пари. Или може да решите да инвестирате в земя, имот или скъпоценни метали като злато и сребро.

За вас ще е много важно да изкарвате пари по начин, който не противоречи на убежденията ви. Например, ако сте с антивоенни възгледи, няма да работите в Пентагона или друга корпорация, която печели от военни действия. Ако се присъедините към “Грийнпийс”, никога няма да постъпите на работа в петролна компания. Задачата на Плутон е да извърши трансформация на най-дълбоките нива, затова, ако е нужно да научите нещо за парите, тази планета ще ви принуди да го направите. Ако сте безразсъден прахосник, ще ви стегне финансовите юзди. Ако вярвате, че парите са нещо хубаво (т.е. не сте убедени, че те са в основата на всяко зло), Плутон ще ви даде повече. Бързо ще разберете, че в живота действа принципът “каквото повикало, такова се обадило”. През идната година работете върху своите убеждения, бъдете позитивни. Възпитавайте в себе си “силата на благодарността”, за да може Плутон да ви предостави още много неща, които ще оцените.

Изпитания и премеждия
Планетата Сатурн ще стои в знака Скорпион през цялата година. В този период ще общувате с вътрешния си свят, ще почувствате желание да правите безвъзмездни услуги, което ще се прояви най-силно през май и ноември. Възможно е да се грижите за възрастни роднини или да влезете в манастир. Много неща ще ви интересуват през 2014 г. От една страна, това е добре, защото бързо се отегчавате. Ако имате много проекти, лесно ще скачате от един на друг. Но има опасност да разпилеете енергията си. А успехът изисква концентрация.

Най-голямо удовлетворение през следващата година ще ви донесат сексът, личностното обновление, окултната сфера, религията, философията, пътуването в чужбина, духовността.

http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди