изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:32 EET
Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция



През последните години в живота на Рибите настъпиха важни и положителни промени. Управляващата ви планета Нептун се премести във вашия зодиакален знак. Това ви даде още по-голямо очарование, станахте по-уверени в себе си. Целият ви организъм е в подем с вибрираща енергия. Нептун в Риби ви придава още по-голяма сексапилност. Ще привличате куп почитатели, цяла година ще валят покани за фиести и други събития. Ако сте самотни, може да откриете перфектната си половинка на някое странно място - по време на лов или бал с маски.

Духовност и творчество
Нептун ще остане задълго в Риби. Тази мистична и загадъчна планета е в хармония с вашата интуиция, с чувствителната ви личност. Тя ще ви помогне да усещате настроенията около вас. Влиянието на Нептун ще усетят най-силно Рибите, родени от 24 до 29 февруари. Всички планети имат положителни и отрицателни качества. В най-добрия случай Нептун дарява Рибите с вълшебно докосване и очарование, особено ако са свързани с изкуство, музика, кино, хуманитарни кампании. В най-лошия той може да ви възнагради с ролята на мъченик, което трябва енергично да избягвате.

Рибите са свързани и с астероида Хирон, който отговаря за изцелението и смелостта. Неговият транзит през новата година ще окаже въздействие върху онези представители на знака, които са родени от 3 до 13 март. Ще бъдат открити техните най-чувствителни места, до които ще се докосне мъдростта на Хирон. През 2014 г. той може да ви даде ролята на лечител, за разлика от мъченика на Нептун.

Късмет и успехи
Юпитер е вече в 5-ия ви дом на любовта, децата и творчеството от януари 2013 г. и ще остане там до 16 юли 2014 година. В този период получавате удоволствие от живота и се занимавате с интересни неща, които ви носят радост. Ще имате много поводи за романтика и наслади. Юпитер ще ви кара да оставите лаптопа и блекберито, за да се наслаждавате истински на живота. Ще изпитате радостта да бъдете обичани и напълно слети с партньора си. 18 април, когато Венера си взаимодейства с Юпитер, ще бъде един от най-щастливите ви дни през годината.

Планетата на късмета ще влезе в 6-ия ви дом през юли догодина. Това ще даде прекрасна възможност на тези, които търсят работа или които наемат работници. Мечтаната работа може да се превърне в реалност. За началниците ще е много полезна помощта от други хора. През втората половина на годината с удоволствие ще излизате с колеги, ще получите изкусителни оферти за работни договори. А през уикендите често ще си почивате с приятни екскурзии пеш и на колело.

Радикална промяна
През 2011 г. планетата Уран влезе в дома на парите ви и донесе със себе си глобални промени в целия ви финансов живот, инвестициите ви и отношението ви към парите. Догодина с това влияние ще имате доста обрати с парите. Понякога те ще валят като дъжд, като че ли безкраен. По-късно обаче ще се окажете в ситуация да изтръсквате стотинки от джоба си и да се питате къде потънаха парите. Бъдете благоразумни в трудния период на 2014 г., когато приходите ви едва ще покриват разходите.

Изпитания и премеждия
В края на миналата година Сатурн влезе в деветия дом на хороскопа ви и ще остане там още две години. Рибите се отличават с емоционалност, сантименталност, стремеж към прекрасното, но малко твърдост никога не пречи в този безсърдечен свят. Сатурн ще ви помогне за това през 2014 г. Енергията на тази планета може да бъде трудна, но това не са онези удари на съдбата, които трябваше да изтърпите преди четири години.
От време на време ще трябва да си сътрудничите с официални представители, банкери, чиновници. За студентите периодът ще бъде особено труден, тъй като трябва да се натоварят с много повече неща отпреди. Няма да има щастливи обстоятелства, само собствени заслуги. За онези, които вече са завършили образованието си, тази година ще стане проверка на убежденията, реорганизация на висшия разум. Обикновено това носи със себе си “криза на вярата”.

Глобални изменения
Според вашия хороскоп за 2014 г. Плутон в Козирог в дома на приятелството означава физическа и умствена активност през следващата година, когато ще имате настроение за общуване и със забравени приятели. Неслучайно вашия знак символизират две риби, плуващи в противоположни посоки. Вие имате много таланти, затова често възниква конфликт кой от всички да изразите. Днес сте писател или художник? Режисьор или психолог? Родител или дете? Някои твърдят, че Рибите са най-мечтателният знак на зодиака. За други сте преди всичко лечители. Всъщност сте и едното, и другото.
Плутон в Козирог влияе на 11-ия ви дом, който управлява приятелството, груповите дейности, а също вашите мечти и желания. Това положение ще ви помогне да се концентрирате върху един от своите таланти, да го развиете. Блестящото ви въображение ще бъде особено подчертано.

Всички, които ви познават, разбират, че имате много богат вътрешен свят. С прехода на Плутон в Козирог при Рибите ще се появи възможност да споделят този вътрешен свят по творчески начин. Вашата интуиция несъмнено играе важна роля в живота ви, но през новата година тя ще бъде особено ценно качество. Хороскопът ви показва, че ще можете да оцените ситуация или човек буквално за секунда и да разберете дали си струва да се занимавате с това. Груповите занимания ще бъдат полезни за Рибите, независимо за каква дейност става дума. Чрез сайтове като фейсбук, YouTube или туитър ще общувате по-често с другите и ще си създадете своя група от хора, които споделят вашите интереси.

Най-голямо удовлетворение през следващата година ще ви донесат творчеството и любовта, работата, религията, философията, екскурзия в чужбина. Като се има предвид, че през 2014-а водата ще ви помага да постигнете емоционално равновесие, няма да може да бъдете обвинени в непоследователност.

http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди