изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:42 EEST
Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина



Скорпионът е воден знак, макар това да не се забелязва веднага. Нали това животно обитава горещите пустини. А фениксът, друг символ на зодиакалния знак, възкръсва от пепелта. Въпреки това Скорпионът е емоционално свързан с водния триъгълник. Дълбините на океана - това е част от неговия живот. През октомври 2012 г. Сатурн премина в този знак и ще остане там през цялата 2014 година. За Скорпионите това означава, че ще трябва да поемат повече отговорности и по-голям товар. Ще почувстват нужда да се отнасят по-сериозно към живота. Сатурн в Скорпион ще постави пред вас трудна, но интересна задача, а с Уран в дома на кариерата ще се усещате увиснал във въздуха, когато става дума за работа.

Изпитания и премеждия
През 2014 г. трябва да се подготвите за препятствия и повишена отговорност, тъй като за това отговаря Сатурн. Но не губете надежда и не се давайте, защото тази планета винаги възнаграждава за добре свършена работа, а наградите  никога не са мимолетни. Всичко, с което ще ви награди Сатурн, ще бъде значимо и ще продължи дълго време, въпреки че може да ви се стори, че е закъсняло.

Хороскопът ви за 2014 г. предрича добро здраве, но то ще бъде по-крехко, отколкото миналата година. Сатурн ще поиска да проявите своята сила, така присъща на Скорпиона. През новата година ще израснете като личности и ще оставите своя следа в историята. Тежкият труд, който не ви е чужд, ще ви се отплати десетократно. Ако искате да се възстановите от пепелта като феникс, Сатурн ще ви помогне в личностното обновление. На тази планета не е присъща тактичност.

От ключово значение е да отговорите на изискванията на бюрокрацията и институциите, що се отнася до професията ви. Работни въпроси може да се окажат тясно свързани с юридически, а също и с властите и може да влезете в конфликт със системата. Внимавайте много - един погрешен ход може да съсипе възможностите ви за бъдещи успехи.
На моменти ще чувствате нужда да се усамотявате и да се оттеглите напълно от служебната и социалната сцена. Гледайте това да не продължава прекалено дълго, защото бъдещето ви зависи от готовността ви да се омесвате с други хора и да участвате в общи дейности.

Късмет и успехи
През първата половина на годината събитията за вас ще се развиват бързо, когато Юпитер е в 9-ия ви дом - на дългите пътища. Ще трябва да проявите проницателност, за да разберете къде да търсите преимущества за себе си. Докато Сатурн ви държи здраво юздите, Юпитер ще ви дава жизнерадост и свобода на полета, което може да означава и желан отпуск. Хороскопът ви предсказва пътешествие в странство или редовно общуване с чужденци. Самото предчувствие за пътя ще бъде много вълнуващо. Ще се възползвате от невероятни оферти, покани от хотели, карти за лоялност, които ви дават отстъпки за членство. Някъде около 18 април е златният ден, в който може да излезете с любимия/любимата или да резервирате мечтана ваканция. Ако правите опити за бебе, това е моментът.

Когато мине юни, специално внимание ще бъде отделено на професията ви. Може да получите предложение за работа, каквото не сте очаквали. Вероятно е повишение в службата.

Глобални изменения
Откакто Плутон, управител на знака Скорпион, влезе в третия дом на комуникацията през 2008 г., общуването и интелектуалните интереси станаха изключително важни за вас. Занимавате се с учене и преподаване, разширявате знанията си и ги споделяте с други хора. Тези интереси ще се засилят още повече и ще постигнете успех в тях. 2014 година е много добър период за писатели, журналисти, учители. Острият ви ум ще помага за доброто ви обучение. Тъй като сте най-емоционалният и най-ярък знак на зодиака, малко неща ще ви се изплъзнат. Вие сте от този тип хора, които влизат в стая, пълна с непознати, настройват мислено антената си няколко пъти и веднага получават интуитивна информация за всички околни. Това може да става съзнателно или несъзнателно, но във всеки случай ще имате всичко необходимо за такова поведение в стаята. Или на сериозна конференция. Или в цялата вселена.

Преминаването на Плутон в Козирог ви носи преимущества. Земята (Козирог) се обединява с водата (вашия знак). Този транзит става в третия дом на общуването, на всекидневния съзнателен свят, на жилищния ви район, на отношенията ви с роднините. Той влияе на начина, по който общувате. Отношенията ви с братята и сестрите ще претърпят значителна промяна. Ако е имало някакви прекъсвания, ще имате възможност да ги възстановите. През 2014 г. имате възможност да смените мястото, къдете живеете. С транзита на Плутон ще узнаете колко сте силни като личност и ако насочите силата си в правилна посока, така че и други да се възползват, ще вземете надмощие.

Духовност и творчество
През 2012 г. Нептун направи важен преход в петия ви дом - на любовта, децата и радостите. Това се случва само веднъж и за 14 години. Планетата дълго ще остане в тази позиция. Творческата ви дейност ще е на висота. Винаги трябва да бъдете готов да не пропуснете вдъхновението, което постоянно ще ви осенява. Често ще се влюбвате и може да срещнете особено близък човек - сродна душа. Ако си намерите любовната половинка през 2014 г., тя ще е на вашето ниво. Най-вероятно е това да стане на социални сбирки, свързани с изкуството и музиката - театър, галерия, концерт. Голямо удовлетворение ще ви носи сексът. Скорпионите в детеродна възраст ще са особено плодовити, което най-силно ще се прояви след 27 юни 2014 г. Най-добрите моменти за романс са между 20 февруари и 22 март, края на април и началото на май, когато Венера е на ваша страна.

Най-голямо удовлетворение през следващата година ще ви донесат вашето тяло, образ и лични удоволствия, сексът, религията, висшето образование и пътуванията в чужбина, кариерата.

http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.73 секунди