изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:57 EEST
Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера    
ХороскопХороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Няколко качества характеризират Везните: добра преценка, социална устойчивост, изтънчен вкус, справедливост и спокойствие. В реалния живот те рядко са напълно уравновесени. Дори и лек дисбаланс може да ги накара да се разлюлеят силно. Оттам и промените в настроението. През 2014 година основната тема за тази зодия ще бъде справедливостта, особено през първото шестмесечие. Ще бъдат намерени решения за проблемите в отношенията.

Изпитания и премеждия
Последните 2 години за Везните бяха на сурови изпитания. Когато Сатурн се намираше във вашия зодиакален знак, сигурно ви се е струвало, че спрямо вас са минати всякакви граници. Но висшите сили дават само такива изпитания, които може да понесете, и нито грам повече.

Сатурн е стисната планета, макар че винаги възнаграждава добрата работа. Тя влезе в дома на финансите на Везните в края на 2012 г. и до края на 2015 г. икономията ще е най-разумното ви поведение. С упорит труд и старания може да увеличите вашия капитал или доходи. Възможно е да намерите и по-добре платена работа. Но помнете: търпението е достойнство. Ако се заигравате с кредитни карти или не заделяте пари за черни дни, Сатурн ще ви предаде няколко сурови урока за нуждата да се пести и влага. Заделете си бюджет, рефинансирайте ипотеката, изгответе план за вложения и потърсете начин да привлечете инвестиции. От доста време средствата капят едва-едва, рециклирайте каквото може. Замислете се за малко бизнес по eBay или нещо подобно от 1 януари. Може да продадете ненужни вече предмети, които с малко усилия ще превърнете в красиви артефакти.

Сатурн е ретрограден от 2 март до 20 юли и през тези 4 месеца ще трябва да планирате по-малко приходи в касата. През юли ще ударите джакпот и парите ще потекат отново, но дотогава Сатурн ще се уверява, че сте се научили да управлявате бюджет.

Радикална промяна
На 13 март 2011 г. Уран се намести в 7-ия дом на хороскопа ви, отговарящ за брака и отношенията. Съществуващите връзки бяха подложени на тежки проверки, много Везни не ги преминаха. Планетата ще остане в това положение през 2014 г. и през следващите пет години. Квадратът между Уран и Плутон, който ще действа до 2015 г., ще подложи всички лични отношения на капитален ремонт. Любовта ще бъде крайно нестабилна. Всяка сфера на отношенията ще бъде сериозно променена. Пролетното равноденствие ще дойде с гръм и мълнии. Взаимоотношенията ще бъдат подложени на щателна проверка. Любовните връзки с всеки, роден през пролетта, няма да са игриви, а ще напомнят по-скоро на тежка работа. През 2014 г. проявете максимално дипломатическите си умения. Уран се отнася враждебно към отношенията, които са загубили своята искра и щедрост, и може да ви предложи най-неочаквани алтернативи.

Късмет и успехи
Всичките очи са вперени във вас от 26 юни 2013 г., когато Юпитер влезе в 10-ия дом на кариерата ви. Възможно е шефът да си е взел отпуск и да ви е поверил кормилото или да бачкате като вол на нова длъжност, за да покажете какво можете. Какъвто и да е случаят, успехът е изумителен, получавате заслужени награди и нещо отгоре. На 18 април, един от най-невероятните дни в годината, очаквайте голям импулс или страхотна промяна в ежедневната рутина.

Годината ще е особено успешна, ако работите в областта на образованието, политиката или рекламно-търговския бизнес. Непрекъснатото разширяване на кръгозора чрез самообразоване и пътешествия ще съдейства за укрепване на позициите. През първата половина на 2014 г. е много вероятно да се запознаете с полезни хора, които като ангели хранители ще се появят от нищото, за да издигнат живота ви на по-висок стандарт. Юпитер ще ви отвори нови фантастични възможности за разширяване на бизнеса и придобиване на добра репутация. Така че бъдете открити за нови контакти, дори за тези, които в началото не изглеждат многообещаващи, но може да доведат до велики дела в бъдеще. След средата на юли 2014 г. Везните ще получат огромна подкрепа от приятели и съмишленици. В сътрудничество с другите ще се придвижите много далеч напред. Ако можете да се измъкнете от работа на 18 август, да резервирате къща или хижа с приятели, ще си осигурите един от най-щастливите спомени в живота.

Духовност и творчество
Нептун, най-духовната от всички планети, е в 6-ия ви дом на здравето още от 2012 година. Тя носи положително развитие. През 2014 г. трябва да обръщате повече внимание на здравето си. Вероятни са странни психологически състояния, непонятни разстройства и зле диагностицирани болести, зависещи от състоянието на тялото и други не много ясни причини. Но 2014 г. ще бъде и период, в който Везните ще започнат да проучват обширните си духовни източници на здраве и енергия. Ще ви бъде подсказано как да получите достъп до тях и да решите много проблеми.

Глобални изменения
Везните са най-мирният знак на зодиака, не обичат конфронтацията, не приемат агресията, дисхармонията, войната. Душата ви се стреми към прекрасното в изкуството, музиката, театъра, фотографията, литературата. Търсите баланс и хармония. Плутон е в четвъртия ви дом и вашето семейство и дом, обичайният живот са подложени на дълбоки промени. През 2014 г. е възможно да създадете семейство или да се разведете. Може да срещнете сродната си душа. С вашата половинка може да придобиете дом или друга обща собственост. Родителите ви може да решат да живеят отделно от вас или да поискат да се настанят във вашата къща.

Възможно е преместване на ново място. Ако това се случи, ще намерите район, град или страна, която ви е по душа. Хороскопът ви за 2014 г. ясно показва промени в семейния живот. Но в крайна сметка само от вас зависи кой избор е правилният. Вие създавате живота си, а не звездите. На това ви учи Плутон и преминаването му през знака Козирог.
Най-голямо удовлетворение през следващата година ще ви донесат парите, религията, духовността, кариерата, приятелите.

http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди