изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:57 EEST
Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи



Повечето Деви държат здраво главите си на раменете и стъпват твърдо с краката на земята, така че късметът не ги спохожда така често. Техният девиз в живота е: “Колкото повече работя, толкова повече късмет ще имам.” През последните 10 години Девите бяха подложени на резки, драматични промени и се учеха да се справят със страха и несигурността, които те носеха със себе си.

Късмет и успехи
През юни 2013 г. Юпитер влезе в 11-ия дом на знака Дева, свързан с целите и приятелите, и ще остане там до средата на 2014 г. Затова новата година ще бъде за Девите много силна в социално отношение. Изненадани сте колко много хора вече са започнали да ви се обаждат да излизате с тях. Запознали сте се с нови важни приятели и ви предстоят още такива запознанства. Влизате в нови кръгове - клубове, асоциации, общности по интереси. Ще получите удоволствие от общуването с приятелите си, както и те с вас. Това разширяване на социалния кръг ще продължи до 16 юли. Не пропускайте прекрасно социално събитие на 18 юни, което ще ви запознае с хора, които задълго ще останат в живота ви. Юпитер в Рак ще ви подкрепя и в емоциите. Ако сте намерили истинската си любов, едно пътуване ще разпали пламъците и ще даде нов импулс на връзката. За вас през 2014 г. любов и път в чужбина вървят ръка за ръка. Може заедно да изследвате непознат град. Особено подходящо е да се огледате за някой остров.

През втората половина на годината ви предстои потапяне в духовната сфера. Ще фантазирате и ще медитирате цяла година напред. Ако имате емоционални или психологични проблеми, обърнете се към консултант, ще ви помогне. Вие пък ще сте на разположение на хора, които се нуждаят от подкрепата ви. Всичко това ще ви подготви за вашата златна година - от средата на 2015-а до средата на 2016-а, когато планетата на късмета Юпитер ще влезе в Дева и ще ви изсипе благата си.

Радикална промяна
През 2011 г. животът на Девите започна да се стабилизира, когато планетата Уран напусна зоната на напрежението. Предстоящата година няма да е много стресираща и ще бъде истински подарък в сравнение с периода 2008-2010 г. Уран прекара повече от 7 години във вашия дом на брака и партньорствата. Затова и животът на любовния ви фронт беше изключително нестабилен. Времето от 2003 до 2010 г. беше белязано с голям брой разводи. 2014-а ще бъде една много по-спокойна година, а отношенията с партньорите имат голям шанс да оцелеят. Любовният ви живот ще се подобри и ще се отличава с по-голяма духовност.

Глобални изменения
Девите са перфекционисти и винаги се стремят да направят всичко толкова идеално, че спомените за него да блестят в паметта като диамант. Много бързо обаче разбират, че блясъкът на диаманта не подхожда на всички украшения, а животът съвсем не е съвършен. Но хората от тази зодия са оптимисти. Те искат животът да бъде приказка, в една или друга форма, и ако са достатъчно настойчиви, постепенно разбират, че сами са сценаристи на живота си. Позицията на Плутон в Козирог ще е ползотворна за вас. Любовният ви живот, творчеството, отношенията с децата и всичко, което правите за собствено удоволствие и забава, ще претърпи огромни промени в следващите 10 години. Ще търсите дълбока страст, нехарактерна за вас, и любов в стил “всичко или нищо”. Измененията, които Плутон носи, са дълбоки и неотменими.

И тъй като е намесен знакът Козирог, кариерата ще стане част от голямата картина на промените. С какво всъщност искате да се занимавате? Плутон ще ви накара да осъзнаете своето място във вселената. Най-вероятно това е нещо, свързано с интелекта. Ако търсите любов, ще я получите. Ако искате бебе - също.

Изпитания и премеждия
След като планетата Сатурн излезе от дома на парите ви, още през тази година трябва да сте почувствали увеличаване на възможностите за печалба. Догодина с финансите ще бъде още по-лесно. Но общуването застава под особено внимание през 2014 година, тъй като Сатурн ще е в дома на комуникациите ви. Ще бъдете свързани със социалните мрежи, ще публикувате материали, ще изнасяте лекции или ще съобщавате за задръствания по пътищата по радиото. Тъй като силата на словото - писмено или устно, ще бъде особено мощна през втората половина на 2014 г., подбирайте внимателно думите си. Ако сте свързани с образованието, представяйте се с нужния авторитет. Възможно е да откриете колко е хубаво да научите нов език, да си подобрите знанията по информатика или да си припомните граматиката и математиката. Това е време за научаване на нещо полезно. Изследванията и анализът - силна страна на много Деви, ще дадат положителни резултати.

Ако имате братя или сестри, помислете дали е удобно да ги молите за услуги или подкрепа. Сатурн в Скорпион в третия ви дом ще привлече вниманието ви към района, в който живеете или общувате. Заредете се с търпение, за да преодолеете спънките в комуникациите, които ви предстоят. Те ще са най-силни в периода 2 март - 20 юли. Тогава препрочитайте по 3 пъти съдържанието на договорите, които сключвате.

Духовност и творчество
Нептун е в противоположния знак Риби и затова Девата няма да мисли само за себе си, а ще взема решения, оглеждайки последствията за другите. Отношенията с важни хора около вас - съпрузи, любовници, бивши половинки, бизнес партньори, врагове, ще бъдат малко объркани няколко месеца. С когото и да се срещнете, очаквайте известна доза неотстъпчивост и евентуално неискреност. През 2014 г. Девата трябва да поддържа откритост и прямота в общуването и да очертае известни граници. Нептун носи чар и малко вулгарност и ви обещава съблазнителни връзки, особено на родените между 1 и 6 септември. От вас зависи дали тази планета ще се прояви като елегантен музикант, или пиян дърдорко.

Най-голямо удовлетворение през следващата година ще ви донесат общуването и интелектуалните интереси, приятелите, групите, духовността.

http://www.24chasa.bg/

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014



 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди