изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:22 EEST
Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година



Ракът е първият воден знак в зодиака и неговите представители са емоционални и динамични. През новата 2014 година главната ви задача ще бъде да разберете сърцето си и вероятно да пренастроите струните му. Изживяхте две нелеки години. Всичко, което получихте, беше спечелено с пот и кръв. През 2014 г. ще започнете да получавате наградите за своите усилия и тежък труд. Като че ли късметът се е обърнал към вас, но всъщност ще жънете плодовете на семената, засети преди две години.

2014 г. ще ви донесе големи постижения във всички области и ще се окажете в челните редици на най-различни ситуации, които могат коренно да променят живота ви. Годината за вас ще бъде съдбоносна - идва краят на онзи свят, който вече не съвпада с вашата природна същност. Ще си възвърнете цветовете и радостите, които ви липсваха. Този процес ще се извършва постепенно. Ще искате сами да правите своя избор и няма да позволявате на другите да решават вместо вас или да ви карат да правите нещо, което не ви подхожда. Околните може да ви обвиняват, че имате лош характер, да ви наричат ненадеждни и капризни, но няма да ви пука за мнението им.

Като цяло следващата година ще е свързана за зодия Рак със самоопределение и изоставяне на стари правила и навици. Ще оспорвате всичко, което ви пречи по пътя към себереализация както в професионалната, така и в емоционалната сфера. Ще имате чувството, че е дошло време да преосмислите живота си, да се освободите от монотонни привички, които постоянно ви дърпат назад в миналото. На моменти ще ви поглъща тъга по някой или нещо. Но запазете спокойствие, приемете и преодолейте причините за лошото ви настроение. Така ще възстановите душевното си спокойствие и ще откриете нови пътечки за личностно израстване и начало на нов живот, в който ще се съсредоточите повече върху себе си и своите нужди, без риск да станете твърде пресметлив и егоистичен човек.

Късмет и успехи
Юпитер премина в знака Рак на 26 юни 2013 г. и хората от тази зодия почувстваха осезаемо вътрешно израстване. Околните също го забелязаха. От януари до 16 юли, когато Юпитер остава във вашия знак, ще се чувствате като най-щастливия човек, няма да имате никакви проблеми и усложнения. Понякога ще чувствате силна умора, но животът ще ви предложи приятни бонуси в други области, които ще ви помогнат да се справите с всяка депресия. Юпитер през 2014 г. ще разшири хоризонтите ви и сферата на интереси и дейности. Ако учите и сте усърдни, ще имате голям напредък. Възможно е пътуване в чужбина. Положете усилия и те непременно ще се увенчаят с успех. Имате чудесна възможност да развиете природните си таланти.

Препоръчва се да контролирате разходите си и да не харчите напразно. Благоприятният Юпитер ще осигури допълнителни средства на Рака, но като се има предвид позицията на Сатурн, те ще са по-скоро изработени, а не “лесни”. И през втората половина на 2014-а не се очертават финансови трудности, Юпитер ще управлява дома на доходите ви. Това ще е много приятно, винаги ще намирате пари, когато ви трябват.

Радикална промяна
Годината ви носи сериозни промени в работата и кариерата. Но те ще бъдат внезапни и ще подложат Рака на стрес. Откакто Уран е влязъл в 10-ия дом на кариерата ви през 2011 г., тя е нестабилна. Преживяхте много промени, но ще има още повече. Раците са смятани за големи консерватори, но с Уран в 10-и дом ще започнат да мислят и действат радикално. Тъй като тази планета е свързана с най-напредналите технологии и дигиталната сфера, то интернет, телевизията и други подобни могат да изиграят нова роля в работата ви.

Глобални изменения
Планетата Плутон е в Козирог - вашия противоположен знак, и ви кара да преосмисляте гледните си точки и по отношение на властта. През 2014 г. е добре да промените характерното си поведение. Не се опитвайте да подбутвате и да заставяте хората да действат против волята си, нека всичко да върви по реда си. Ще осъзнаете, че всеки човек има свой барометър за измерване на чувствата и всеки сам си намира пътя в живота.

В този период ще бъдете много амбициозни и ще постигнете всичко, към което се стремите, ако успеете да избегнете съпротивата на влиятелни хора. Те могат да бъдат представители на правителството, шефът ви, партньорът, родителите - всички, които опитват да ви манипулират или да ви включат в нещо, което не ви е по душа или смятате за неправилно. Интуицията ви ще се усили забележително и трябва да се вслушвате във вътрешния си глас. През 2014 г. най-добре ще ви разбират хора с нетрадиционни виждания за живота. В отношенията ви с другите ще има голяма доза непредсказуемост, която, от една страна, ще е много вълнуваща, но от друга, ще ви изнерви.

Изпитания и премеждия
Планетата Сатурн е в дома на удоволствията ви, откъдето следи Раците да работят сериозно върху творческите си и артистични проекти с конкретна набелязана цел.
 Може да се случи дори някой да е готов да ви плати за вашите умения. В такъв случай не пропускайте сделката и, разбира се, покажете благодарност!

Духовност и творчество
Когато Нептун е в 9-и дом, както е при знака Рак, може да започнете да изследвате дълбочината на мисленето, да се запишете на курс по предмет, който отдавна ви интересува. Възползвайте се от тези възможности през 2014 г. и изучавайте нови области на познанието, в които сигурно ще се проявите отлично.
Тази година ви очаква добро здраве. Ако преди сте имали проблеми, ще чуете добри новини. През 2014 г. Раците ще бъдат в добра форма, ще се радват на умствена и физическа енергия, с помощта на която бързо ще се възстановяват от сезонни заболявания. За вас профилактиката ще даде най-добрите резултати.

Най-голямо удовлетворение през годината ще ви донесат собственият образ и личните наслади, финансите, децата, творчеството и свободното време.  http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди