изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:14 EEST
Хороскоп за 2014 г. Овен (21 март-19 април) - Късмет у дома и в любовта    
Хороскоп

Хороскоп за 2014 г. Овен (21 март-19 април) - Късмет у дома и в любовта



Като първи знак на зодиака, който представлява пробуждащите се природни сили, Овенът е едно горещо, нетърпеливо създание, готово да поведе всички напред. Той може да бъде вдъхновяващ първопроходец или напорист лидер. Последните три години бяха много напрегнати за Овена, с постоянни кризи. Но хороскопът за 2014 г. показва, че всичко най-лошо вече е зад гърба ви. Повечето планети ще освободят Овена от стреса.

Радикална промяна
През 2014 г. Овенът ще претърпи сериозни и радикални промени, които ще му донесат по-голяма стабилност и смисъл в живота. Откакто Уран, една от най-динамичните планети, влезе в знака на Овена през март 2011 г., внезапни и драматични обрати минават като червена нишка през живота му. Когато излезе от знака след около 5 години, Овните ще се окажат в коренно различни условия и обстоятелства. Всички ще изпитат промените, но най-остро те ще се отразят на родените между 20 март и 10 април. Понякога това няма да е много приятно. Овните може несъзнателно да се вкопчат към негативните ситуации, взаимоотношения, мисли. Това има разрушителен характер. Хороскопът им за 2014-а предсказва, че Уран може да освободи представителите на тази зодия от някое тежко бреме.

Уран тласка Овена към всичко ново, помага му да се отърве от всички дразнещи фактори, които му пречат да изрази себе си. През 2014 г. хората от този зодиакален знак ще имат необходимия потенциал, за да проверят себе си и да покажат на целия свят, че не са толкова импулсивни или ненадеждни, за колкото често ги мислят. Напротив, те могат да мислят и действат логично, с постоянство и увереност. Съвсем скоро Овенът ще започне да бере плодовете на промените в живота си и те ще се окажат много по-сладки, отколкото очаква.

Късмет и успехи
От юни 2013 г. Юпитер е в четвъртия дом на Овена, който отговаря за семейството и дома, и ще остане там до 16 юли 2014 г. Това обещава премествания, придобиване на недвижими имоти и разширяване на семейния кръг, в който всички ще бъдат щастливи. Възможно е Овенът да се замисли за ново местожителство или за разширяване на сегашното си жилище. При всички случаи ще му върви много и ще открие това, което търси, без никакви проблеми. На 16 юли 2014 г. Юпитер влиза в 5-ия му дом, който управлява любовта, творчеството и децата. Започва щастливо и безгрижно време, нещо като космическа ваканция. Ще усеща радостта от живота. Дамите от този знак ще могат лесно да забременеят и да раждат.

Изпитания и премеждия
Сатурн е в осмия дом на Овена от октомври 2012 г. и остава там и догодина, което е много добър преход за измъкване от стреса. През 2014 година Овните трябва да бъдат много внимателни със секса. Нужно е да се съсредоточат повече върху качеството, отколкото количеството. Сатурн знае как да стане това. Тази планета ще задава въпроси за пари и имущество особено за споделените с партньори. Не е необходимо чак да се стига до строги икономии (макар че Овните са способни на това), но този период не одобрява небрежно отношение към банкнотите или към начина, по който с партньора си разпределяте средствата.

Духовност и творчество
Нептун - планетата на мистиката, въображението и духовните ценности, се е настанила в мистериозния 12-и дом. Затова Овенът ще отделя много повече внимание, отколкото преди, на духовния живот и тази тенденция ще продължи дълго време. През 2014 г. ще разчита много повече на интуицията си. Ще се вълнува от нуждите на семейството и приятелите си. Може би ще се вдъхнови да работи за благотворителни организации. Овенът ще получи дълбоко удовлетворение от помагането на други хора. Хороскопът не вещае обществено признание и фанфари в негова чест, но затова пък ще има лично удовлетворение от доброволен труд. Трябва да обръща повече внимание на това, което става вътре у него, на психологическите и духовните промени, към които с времето ще свикне. Някои може да пристъпят към психоанализ, алтернативно лечение или да тръгнат по път, който ще ги отведе до вътрешното им “аз”.

Глобални изменения
Престижът и популярността на Овена ще бъдат силно подчертани от планетата Плутон. През 2014 г. и следващите години неговото самочувствие и вярата в себе си само ще растат. Чарът и общителността ще привлекат към неговата личност вниманието на обществеността, което ще помогне да изкачи още едно стъпало в кариерата си. Механизмът на хороскопа е в квадрата между Овен и Козирог, който създава напрежение и заставя Овена да действа. Представителите на тази зодия ще се сблъскат с нови, неизпитани и неизвестни неща. Но Овенът има страст и не се плаши лесно от някакви препятствия. По-точно той изобщо не признава препятствията и върви право напред към своята цел. Овните великолепно задействат нови проекти, но често не успяват да ги довършат. През 2014 г. това може да се промени. Плутон в Козирог ще застави Овена да слезе на земята със своите идеи и да ги изрази така, че да станат разбираеми за другите. Все пак Овенът винаги се е отличавал с практичност, известна приземеност и лична ефективност.

Овните са пионери, предприемачи, авантюристи, изследователи. Козирогът влияе на тяхната кариера и през новата година тя ще е под специално внимание. По време на дългия транзит на Плутон през този знак в кариерата им ще настъпят значителни и необратими промени. Например може да си сменят професията внезапно, без обяснения. Възможно е повишение в службата, увеличение на заплатата, признание от колектива.
По отношение на здравето 2014 година ще бъде доста благоприятна. Овните обаче трябва да внимават и да не допускат пренапрягане, свързано с нови отговорности. Напрежението и стресът може да повлияят на гръбначния стълб и на стомаха особено в средата на есента и в периода между зимата и пролетта.

Най-голямо удовлетворение през 2014 г. ще ви донесат домът и семейството, любовта, творчеството и децата, сексът, тайните науки.  http://www.24chasa.bg

Хороскоп за 2014 г. Телец (20 април - 20 май) Кармична разплата

Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014


 


Сходни връзки

Хороскоп за 2014 г. Овен (21 март-19 април) - Късмет у дома и в любовта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди