изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:09 EEST
Шок и ужас в Хисар: Не могат да установят как кола блъсна мъж и го уби на място    
НовиниЖителите на курортното градче Хисар продължават да се в ужас от вчерашната катастрофа, при която загина 68-годишният Иван Карнъков. Както БЛИЦ първи съобщи, драмата се разигра сутринта в 7 часа.

Карнъков се връщал от центъра, където всяка сутрин ходил да си налива минерална вода, да си купи закуска и да пие кафе. На връщане, на пешеходната пътека на кръстовище между булевардите „Христо Ботев” и „Иван Вазов” го блъска „Фолксваген”. Очевидци на мелето стават ранобудни туристи и няколко местни жители. Веднага пристига полиция, това, което виждат свидетелите е-кола, спряла на средата на пътното платно, а 59-годишната шофьорка, също от Хисар, е в шок.

Поради тази причина жената не е разпитвана все още. Пробата и за алкохол е отрицателна. Жертвата е лежала зад колата, до главата на Карнъков имало локва кръв. Това изключва версията за получен инфаркт и потвърждава другата, че е починал от удара. От вчера сутринта в курорта близки на водачката на колата се опитват да насаждат мнение, че той не е бил ударен, а в момента, в който е пресичал, е паднал покосен от инфаркт. Назначени са авто-техническа и други експертизи. Чака се и становището на съдебните медици, на които е възложена аутопсия на трупа. Нищо не можем да коментираме преди заключението на патоанатомите, казаха за БЛИЦ от РУП Хисар.

Все пак разследващи дорълниха, че няма начин колата да не е ударила мъжа, тъй като на предния капак има следи от удар. Материалите са докладвани в Окръжна прокуратура. Срокът за приключване на разследването е два месеца. Погребението на човека е днес. По информация на БЛИЦ шофьорката се казва Мария Бедросян и е бивша домакинка в една от детските градини в Хисар. Жената няма никакви пътни нарушения до момента. Единственото обяснение за катастрофата е, че тя не е видяла пресичащия мъж. Колко силно обаче трябва да си карал, след като на най-опасното кръстовище в града, на което няма светофар, всички намаляват скорост. Явно колата се е движила бързо, след като има починал, коментират местни жители.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шок и ужас в Хисар: Не могат да установят как кола блъсна мъж и го уби на място | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди