изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:33 EEST
Лекарите на Шумахер: Състоянието му остава критично    
СпортГренобъл. Състоянието на бившия пилот от Формула 1 Михаел Шумахер остава критично и той се бори за живота си след инцидент при каране на ски във френските Алпи. Това потвърдиха лекарите от болницата в Грвенобъл на пресконференция днес, цитирани от вестник "Билд".  Шумахер падна тежко по време на ски ваканция в курорта Мерибел и удари главата си в камък, след което незабавно бе откаран в болница.

Късно тази нощ Шумахер е изпаднал в кома, тъй като е получил мозъчен кръвоизлив. Наложила се животоспасяваща операция. За възможните вредни ефекти лекарите не пожелаха да се спекулира и не дадоха допълнителна информация. Шумахер все още е в кома.

След инцидента по информация на лекарите Шумахер е бил в шок и не можел да отговори на всички въпроси. Предполага се, че той е паднал след скок с висока скорост и е ударил главата си в камък.
Целта на медицинския екип сега е да се осигури добър приток на кръв към мозъка.

"Той е поставен в изкуствена кома. Ние се опитваме да намалим мозъчния оток, доколкото е възможно, и да се намали налягането в мозъка. Той бе опериран веднъж, интервенцията се проведе без сериозни трудности. Без каската той не би оцелял ", каза докторът. В момента не се планира последваща операция.  http://www.focus-sport.net/
 


Сходни връзки

Лекарите на Шумахер: Състоянието му остава критично | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди