изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:06 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-          На 28 декември, около 01:20 часа в РУП 02 Добрич е получено съобщение от жител на с.Телериг, общ. Крушари за извършена взломна кражба на АТВ от гараж, негова собственост. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на полицейското управление е установен и задържан извършителят на кражбата- С.Д., на 17 години от същото село. АТВ е намерено и върнато на собственика. По случая е образувано досъдебно производство.

-          На 28 декември, около 18:15 часа в РУП 01 Добрич е получено съобщение от 62 годишен гражданин за извършена кражба от собствения му лек автомобил „Фолксваген”, който е бил паркиран на паркинг пред магазин. По данни на тъжителя е установено, че неизвестен извършител е проникнал в автомобила и е извършил кражба на мъжка чантичка, в която е имало 2000 лв., златна гривна и лични документи. Работи се в условията на досъдебно производство.

-          На 28 декември, около 18:20 часа в РУП Балчик е получено съобщение за кражба от къща в с.Змеево, общ. Балчик. Установено е, че неизвестен извършител чрез взлом на входна врата е проникнал в къщата и е извършил кражба на пералня и бормашина. Образувано е досъдебно производство.

 

Контролните органи са съставили 8 акта и 8 фиша за констатираните от тях нарушения през почивните дни.

 

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани два  пожара, като един е с материални щети.

-          На 30 декември, в 03:23 часа е получено съобщение за пожар в барака, намираща се в кв.”Рилци”, гр.Добрич. В резултат на пожара е изгоряла бараката с покъщнината и един кон. Причината за пожара се изяснява.

 

 

30.12.2013 г.                                                      ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди