изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:46 EEST
Какво да очаква всяка зодия през 2014 г.    
Хороскоп

Какво да очаква всяка зодия през 2014 г.



Овен

Динамика

За вас, представители на знака Овен, 2014 г. ще бъде много динамична. Първото полугодие се определя от силовия Марс. Нервите ви ще бъдат малко опънати, но вие винаги работите по-добре под стрес. Равносметката, която ще направите в края на новата година ще е по-добра от миналогодишната.

Бъдете внимателни: ще имате твърде много задачи и трудно ще успявате с всичките. Ще чувствате прилив на енергия и желание за състезание. Ентусиазмът ви обаче ще отлита бързо и често ще сменяте настроенията си. През май и септември планетата Венера създава повишена опасност от извънсемейни афери.

Силни страни: космическият шегаджия Уран има желание да се забавлява и замесва вас в това. Яхвайте вълната, защото животът ви ще прилича на увеселителен парк. Годината ще изобилства от купони и забавления. Ще имате възможност да разкриете най-добрите си качества честност, воля смелост и прямота.

Цел: лунното затъмнение във вашия знак Овен на 8 октомври. То ще бъде преломен момент в дуговен план. Ще започнете да се наблюдавате задълбочено. Постепенно ще откриете мъдростта и пътя към душевно спокойствие.

Телец

Премеждия

Вие, представители на слънчевия знак Телец, прекарахте трудна година. Планетата Сатурн ви подложи на много премеждия. Изпитната му сесия още не е приключила но вече изгрява слънце. Добротворният Юпитер ще ви зареди с положителна енергия и оптимизъм. Чака ви спорна година.

Бъдете внимателни: очакват ви предизвикателства, но това е благословение. Вие сте склонни към нерешителност, а динамичните обрати ще ви държат нащрек. Не се отпускайте, имате да вземате още изпити. Винаги когато решите да помързелувате, нещо ще ви кара да скачате от шезлонга.

Силни страни: тази година ще имате много възможности да пътувате и да събирате впечатления. Най-добрата почивка за вас е сред природата. Правете дълги разходки и зареждайте батериите. Годината ви дава целебни сили. Музиката ще постави в баланс тялото и душата ви.

Цел: във вашия знак ще се състои слънчевото затъмнение на 29 април по време на новолуние. Това ще ви накара да се обърнете към себе си и през май вече ще виждате света с нови очи.

Близнаци

Комуникация

Най-добре проучете внимателно какви оферти предлагат мобилните оператори, защото ще ви трябва най-изгодния тарифен план. 2014 г. за вас, представители на знака Близнаци, може да бъде обявена за годината на комуникацията и информацията. Всичко, до което се докоснете, ще ври и кипи, а вие ще сте като жонгльор с данни.

Бъдете внимателни: благодарение на пъргавия Меркурий и измамния Нептун ставате прекалено бъбриви и не можете да си затворите устата. Бъдете внимателни, защото вашите имейли и есемеси могат да попаднат в неправилен адресат. Бъдете готови за недоразумения.

Силни страни: вие сте кралете на флиртуването и се опитвате да го правите с целия свят. Вие сте лесно адаптивни и ловко сменяте тактиките и методите във всяка ситуация. В търсенето да угодите на всички ще опознаете себе си по-добре, а това е голямо богатство.

Цел: отървете се от непрекъснатите съмнения, които ви разяждат. През тази година ще се чудите защо или се доверявате на разума си, или на тялото и инстинктите си. В момента, в който си отговорите, всичко ще си дойде на мястото.

Рак

Мед и масло

Колкото и да се самосъжалявате и да разказвате трагични истории, никой няма да ви повярва. Изглеждате прекрасно и се чувствате точно така. Планетата на удоволствията, закрилата и късмета Юпитер прави кожата ви свежа, а усмивката заразяваща. През Новата година вие, Раци, ще се чувствате все едно имате вуйчо владика.

Бъдете внимателни: понякога е възможно излъчващият сила Юпитер да спре да се занимава с вас. Не се заслепявайте от късмета си, а се концентрирайте и използвайте собствените си сили. Родените през първата декада на знака може да изпадат в пристъпи на паника. Бъдете спокойни, това ще бъде изключително рядко.

Силни страни: към вашите таланти да се зареждате от семейното огнище и да черпите сили от природата се добавя още един - умението да позволявате да бъдете глезени. Тази година ви е паднало. Под знака на планетата Юпитер делата ви ще вървят по мед и масло.

Цел: това, за което досега мечтаехте да бъдете разбирани без думи и да се чувствате с някого едно цяло, сега ще го получите от само себе си. Отварят ви се възможности за пътуване по вода.

Лъв

Нерви

През първата половина на Новата година ще се чувствате съкрушени и с ниско самочувствие. Планетата Сатурн ще патинира блясъка ви за малко. Не се изнервяйте, скоро нещата ще се подобрят. Типичният ви творчески ентусиазъм ще се разлее с още по-силен блясък.

Бъдете внимателни: чувствате, че достойнството ви е силно уязвено. Това ще ви изнерви и ще ви доведе до неконтролируеми изблици на ревност. Истинското ви достойнство и същинското ви самочувствие имат много по-дълбоки корени. Благодарение на Сатурн ще разберете, че сте непоклатими.

Силни страни: през тази година ще се научите да показвате слабост и с учудване ще установите, че това ни най-малко не ви вреди, а дори ви помага. Успешно ще издържите изпитите на Сатурн и това ще ви накара да се гордеете със себе си, при това с основание.

Цел: стремите се към възкресение. От средата на годината всичко ще се получава с лекота. Хората ще ви посрещат като слънце в мрачен ден. Животът ви ще бъде безспирен купон. Яхнете вълната или се изтегнете на пясъка.

Дева

Непукизъм

Астролозите смятат, че девите са най-подредени в целия зодиак. Забравете за това тази година. Битката срещу ежедневния хаос е смела, но напразна. За щастие е и ненужна. Нептун ще ви помогне да осъзнаете през тази година, че животът ви може да е чудесен и без да се опитвате непрекъснато да го подреждате.

Бъдете внимателни: измамната планета Нептун засилва интуицията, но отслабва разума. Възможни са недоразумения и изтичане на ценна информация. Не се поддавайте на самовнушения и манипулации от близки и роднини. Не се подлъгвайте по фалшиви кумири.

Силни страни: съвсем скоро ще ви връхлети успокояващ непукизъм. Ще забележите, че борбата ви за предсказуемост и сигурност не си струва и че има нещо много по-важно, за което досега само сте чували - сигурността, която е вътре във вас.

Цел: планирайте дълга почивка и минете на офлайн режим. Изключете телефона си, забравете за интернет и телевизия. Запишете се на курсове по медитация и йога и ще се почувствате преродени.

Везни

Грехове

За вас, представители на зодия Везни, звездите са подготвили година на пъстри изненади. Непостоянният Уран ще ви извади от скучното ви ежедневие и ще ви хвърли в битка със себе си. Нахалният Марс като сеирджия ще налива масло в огъня и ще настъпи педала на газта.

Бъдете внимателни: разделяте се със старата си нерешителност и правите първи стъпки в скандалджийството. Ще ви обзема паника, защото след всяко важно решение ще ви обзема чувство, че сте направили грешен избор. Възможна е прибързаност, която да компенсира досегашната ви пасивност.

Силни страни: вие умеете да намирате баланса в себе си. Давайте си почивка, защото работата няма да избяга. Силните ви ораторски качества ще ви помогнат да излезете от всяка ситуация сухи и весели. Чувството ви за самоирония е спасителната ви жилетка от самите вас.

Цел: На 15 април в знака Везни ще стане лунното затъмнение на Мрака - това означава изчистване на старите грехове и възможност да наприте нови. Разделяте се със старите си навици и се гмуркате в пълна промяна. В края ще се чувствате чисто нови отвън и отвътре.

Скорпион

Облекчение

Вас, Скорпиони, ви чака облекчение. Строгият учител Сатурн си събира куфарите и излиза от вашия знак. През изминалата година беше доста досаден гост. Сега, когато си тръгва, ще забележите колко градивна е била неговата енергия. Ще се чувствате по-високи с 5 сантиметра.

Бъдете внимателни: чистачът на кармата Сатурн ще засили чувствителността ви. Непослушните деца, некоректните партньори или нелоялните приятели ще усетят остротата на погледа ви. Възможно е да пресеете приятелите си и да прекъснете някои стари връзки завинаги.

Силни страни: умеете да назовавате нещата с истинските им имена. Нищо няма да успее да се скрие от Скорпионския ви поглед. Умеете да се съберете в себе си и да се мобилизирате по-бързо от всеки. Имате космическа подкрепа, която на астрологичен език се казва Тригон на Юпитер към вашето слънце.

Цел: слънчевото затъмнение на 23 октомври в Скорпион означава отпадане на последните заблуди и начало на просветление и прераждане. Доверете се на интуицията си. Погрижете се за тялото си с акупунктура, а за душата с окултна литература.

Стрелец

Късмет

На вас, представителни на Стрелец, през новата 2014 година най ще ви отива да си сложите шапка с перо и да се пошляете. Идната година ще преминавате през всички препятствия с лекотата на тигър, тръгнал на разходка. Нищо не ви заплашва - забавлявайте се.

Бъдете внимателни: малко трудно ви се получава с честността. Фукането, надувките и изхвърлянето ви доставят прекалено голямо удоволствие. Внимавайте с търпеливите слушатели. Опитайте да контролирате наставническия си тон за правилния начин на живот, за да не станете досадни.

Силни страни: късметът ви преследва навсякъде и няма отърване от него. С чувство за хумор ще отпращате всяко безпокойство, а вроденият ви оптимизъм ще ви изправя на крака по-бързо отколкото очаквате. С подкрепата на Марс през втората половина на годината ще преливате от енергия.

Цел: подредете приоритетите си и бъдете последователни. В края на годината ще сте готови с два списъка: кое е ценно и кое е безценно. Този счетоводен баланс ще ви покаже къде е истинската опора в живота ви, къде ограничавате себе си и къде избягвате да поемете отговорност.

Козирог

Бляскави успехи

Дали ви се прави кариера, или не, звездите не се интересуват. Те са ви понесли нагоре и все по-нагоре. Учудващо е колко дини можете да носите под една мишница, а в другата ръка пирамида от кристални чаши. Тази година всички статуетки са ваши. Купете си нови дрехи, защото ще сте център на внимание.

Бъдете внимателни: боде ви чувството, че не успявате достатъчно, а всъщност е направо неприлично колко много ви се получават нещата. Щом искате, блъскайте за Нобелова награда, само не изисквайте същото от хората край вас.

Силни страни: редкият съюз на Плутон и Уран ви дава възможност да се чувствате спокойни и отпуснати в най-големия стрес. Около вас се шири криза, а вие пазите пълно самообладание. Там, където другите се спъват, вие режете ленти. Отговорността за слабите е най-ценена у вас.

Цел: ще срещнете хора, които са готови да събарят стени само за да са близо до вас. През новата година ще успеете да намалите критичността към близките и ще се научите да отдавате доверие. Дините под мишницата ви ще намалеят, а в другата ръка ще ви остане само чаша с шампанско.

Водолей

Стрес и любов

За вас представители на слънчевия знак Водолей Новата година предлага редуване на стрес, купони и любовни афери. Можете да хвърлите цялата вина върху коварния Сатурн, който чак до есента ще се мотае в краката ви и ще ви спъва.

Бъдете внимателни: ще ви хващат там, където се опитвате да се изплъзнете, ще ви се наложи да издържите там, където искате да спрете. Когато искате да избягате, ще ви се налага да оставате. За съжаление космическият урок на тази година е по търпение и последователност.

Силни страни: понеже ще се опитват да ви подчинят, ще откриете вътрешната си независимост, анархистичната си креативност и истинската си свобода. Враговете ви не предполагат колко сте гъвкави и адаптивни. Изваждате зайчета от всеки ръкав и едва сега започвате.

Цел: вие си знаете, че всичко, което ужасява дребните буржоа, ви действа като валериан на котка. Отдайте се на хипарски живот или се запишете на курсове за моделиране на хвърчила. В личен план ще направите квантов скок. Приятелствата ще са по-важни от партньорствата, а и сами ще се чувствате прекрасно.

Риби

Интуиция

През изминалата година се чувствахте като жертва на този грубиянски свят. Сега ще установите, че светът има нужда от чувствителни създания като вас.

Не само ще чувствате желанията, страховете или талантите на околните, но ще ги освободите от грижите им.

Бъдете внимателни: оставяте се да ви използват, да ви покоряват и ще изпитвате леко удоволствие да бъдете наказвани. Струва ли си да съжалявате за това? Не. При Нептун е така и този цар на интуицията ви сигнализира, че каквото и да стане няма да ви навреди, а ще ви помогне да продължите смело напред.

Силни страни: все по-ясно чувствате вътрешната си сила.

Подкрепете я, като потърсите близостта на течните енергии - плуване, почивка на море, астрално пътуване, усамотение на тихо място лежерността ви нараства

Цел: никога не сте чувствали толкова ясно че нещо ви ръководи. Ангели, светци, някакъв висш интелект.

Пътят ви е прав. Вървете.
http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

Какво да очаква всяка зодия през 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди