изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:47 EEST
Любовта през 2014 г.    
Хороскоп Както знаем, планетите изпращат своите послания според зодиакалния знак в който се намират. За ключови или трансформиращи се приемат кардиналните знаци – тоест Везни, Овен, Рак и Козирог. Тъй като Венера- отговаряща за любовните трепети ще премине през сектора на Козирог до началото на март, можем да очакваме, че всички чувства ще се ревизират, ще се търси определена стойност и отплата за направени усилия и взаимност, както и чисто прагматични ценности, достойни да защитят определени нагласи и близост.


Ключов месец съответно е януари- през него повечето от събитията преминават под знака на вътрешно решения, пренастройка, обръщане повече към личния интерес, отколкото към този на другите. Не можем да очакваме през това време изблици на сърдечност, напротив- ще преобладават претенциите и изискванията. Това ще важи особено за – Везни, Овен, Козирог, Рак, макар че всички ще бъдат засегнати от доза скептицизъм. Трезвият поглед върху емоционалните нужди винаги е полезен, но ако се премине границата, това ще предизвика не малко спорове в двойките и то по чисто финансови въпроси или други свързани с общи интереси.

Едва ли до пролетта ще се започнат нови и дълготрайни връзки, ако все пак това се случи, задължително трябва да се градят върху взаимни ползи или съвместно подпомагащо кариерно развитие.

През март и април ще се вмъкнат нови романтични нагласи, желание да се експериментира, да се обнови сърдечността. До средата на май доста нестабилни връзки ще се разпаднат, за да се изградят други, нови и по-перспективни.

Водните знаци – Риби, Рак и Скорпион ще се чувстват по-несигурни и е желателно да се доверяват на интуицията си, така че от март до юли да направят нужните трансформации и да стабилизират важни за тях връзки. Всъщност, ще имат шанс за това, а и до лятото е почти задължително условието да се „нагласят" близките отношения в подходяща форма, която ще гарантира известна сигурнос до края на годината.

От август до края на ноември бурни романтични преживявания ще имат Огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Водолеите ще влязат в нова фаза на обвързаност, която задължително ще им предостави шансове за преоткриване, обновяване на стари чувства или пък създаване на нови. До лятото на 2015г. социалното им положение – що се отнася до връзки – интимни и не само няма да остане същото. Мнозина ще си намерят „половинки", с които да се обвържат, а други ако не „рестартират" настоящите, ще си потърсят, съответно -намерят допълнителни „развлечения" . Скорпионите и Близнаците ще са в сложно положение, позиция на колебания пред различни сърдечни възможности.

През втората част на ноември и целия декември много задръжки ще паднат, така че всичко ще зависи от моралните норми и оформени вече взаимоотношения...
http://xn----7sbzhilcabkdehhh6c.eu/
ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

Любовта през 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди