изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:49 EEST
Жена и дете загинаха при тежка катастрофа    
Новини

Жена и дете загинаха при тежка катастрофа



При тежка катастрофа на жп прелез, на място загина 53-годишна жена, а бебе на месец и половина почина на път за болницата. Катастрофата на жп прелеза край Карлово е станала след нерегламентирано навлизане на лекия автомобил, при задействана сигнализация на автоматичния жп прелез, съобщиха от Национална компания "Железопътна инфраструктура" (НКЖИ). Катастрофата между пътнически влак по линията Пловдив – Карлово и лек автомобил БМВ е станала в междугарието Долна махала и Баня на прелез с автоматична прелезна сигнализация и при редовно задействано устройство. След нерегламентирано преминаване, влакът удря лек автомобил БМВ. Влакът е освободен да продължи пътя си в 14,56 часа, след като е приключила работата на следствената група.
53-годишна жена е загинала при сблъсъка на лекия автомобил и влака, тя е от село Долна махала. Пострадали са 36-годишният шофьор, който е от Стрелча, 21-годишна жена от Великотърновско, и бебе. Детето, пострадало при катастрофата край пловдивското село Долна махала, е починало на път за болницата. 36-годишният шофьор от с. Стрелча и 20-годишна жена, са откарани в болница, но до момента няма данни за тяхното състояние.
Сигналът за инцидента е бил подаден в 12.17 ч. на спешния телефон 112.
Няколко верижни катастрофи станаха в страната тази сутрин, като най-голямата е на автомагистрала "Струма", в района на Долна Диканя, където се удариха десет моторни превозни средства. Трима души са леко пострадали при верижната катастрофа, станала на км 310 на автомагистрала "Струма" при Долна Диканя. Пострадалите са с фрактури. Откарани са в болницата в Дупница. Във верижната катастрофа са участвали общо десет моторни превозни средства - леки автомобили и микробус. Поради гъстата мъгла и пътнотранспортното произшествие, водачите на МПС трябва да се движат с повишено внимание при км 310 на автомагистрала "Струма", посока София. Верижната катастрофа е станала в района на село Долна Диканя (област Перник) в посока София. Около десет автомобила са се ударили, в резултат на това, че пътят е бил заледен. Във верижната катастрофа са участвали леки автомобили и микробус. Движението в района бе затруднено. На мястото имаше пътна полиция – КАТ, които регулират движението.
Четири автомобила са катастрофирали тази сутрин в района на Суходол, на автомагистрала "Люлин". При инцидента няма пострадали, нанесени са само материални щети на колите.
Два леки автомобила са катастрофирали на пътя София - Самоков. Сигналът е подаден в 09.05 часа. Катастрофата е станала между два леки автомобила, единият от тях е идвал от Самоков и на завой се е ударил в другия, който е пътувал от София. По-сериозно е пострадал водачът на колата, която е идвала от Самоков. И двамата са откарани в медицински заведения. Заради катастрофата, временно е затруднено движението по път II-82 София - Самоков, в района на Кокаляне. Движението се регулира от органите на Пътна полиция. Водачите на моторни превозни средства трябва да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.
Трима души са пострадали при катастрофа в района на Колхозния пазар във Варна. Инцидентът е станал тази сутрин. Ударили са се два леки автомобила. Пострадалите трима души са различни наранявания, но няма опасност за живота им. От началото на деня във Варна са регистрирани общо три произшествия. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Жена и дете загинаха при тежка катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди